aesihyx Posted September 6 Share Posted September 6 Heejka! Jestem aesihyx i mieszkam w dość małej miejscowości nie daleko Krakowa. Interesuje się dość szeoko pojętą kulturą azji w tym również muzyką tych rejonów, a kpop towarzyszy mi już niezmiennie od 2018 roku. W wolnych chwilach uwielbiam czytać, słuchać muzyki i nie jest to nic wyróżniającego się lecz jestem otwarta na wszystkie tematy! Mam nadzieję, że zostane tu dobrze odebrana znajdując tym samym bratnią duszę 🥰 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 6 Share Posted September 6 Hej! Baw się dobrze, może rozruszasz tu jakieś KPOPOWE tematy 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aesihyx Posted September 6 Author Share Posted September 6 8 minut temu, Baka napisał(a): Hej! Baw się dobrze, może rozruszasz tu jakieś KPOPOWE tematy 🙂 Przynajmniej się postaram 😅 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamzo Posted September 7 Share Posted September 7 Momo i Boo na avatarze i już czuję się jak w domu 🥰 Życzę miłego pobytu i wielu ciekawych dyskusji. Mam nadzieję, że jesteś pierwszą osobą z nadchodzącej fali 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts