Jump to content
Cześć! Widzisz 90% forum. Zaloguj się, lub zarejestruj aby zobaczyć całość i brać udział w konkursach! Szybkie logowanie Google i Discord dostępne! ×

news Nowy album DuelJewel

Baka
 Share

Recommended Posts

dueljewel.thumb.jpg.aaac43c3e225132bd2190bcf5015142a.jpg

DuelJewel, rockowa legenda, szykuje się do wydania swojego najnowszego albumu "FLARE" 13 września! To wydarzenie budzi wielkie emocje wśród fanów, którzy od dawna czekali na nową porcję muzycznych doznań od tego wyjątkowego zespołu.

"FLARE" będzie dostępny w dwóch wersjach, zarówno standardowa, jak i limitowana edycja zawierają dziesięć zupełnie nowych piosenek, które obiecują dostarczyć energii i emocji typowych dla DuelJewel. Ale to nie koniec niespodzianek!

Na standardowej edycji albumu znajdzie się także bonusowy utwór "hour glass".

Limitowana edycja albumu "FLARE" posiadać będzie także także DVD z teledyskiem do utworu "Guren no uzu". 

Zespół wypuścił także najnowszy teledysk do swojego utworu "Under the Gun", który jest pierwszym singlem z albumu "Trigger" z 2022 roku. 

Świetna wiadomość 🙂 Jeden z pierwszych j-rockowych zespołów, który mogłem poznać także od strony muzycznej.  Oczywiście dzięki śp. Kawaii, gdzie do jednej z dołączonych do magazyn płyt CD, dorzucono coś od DuelJewel. W tamtym czasie (bardzo wczesne lata 2000) były starania by ściągnąć ich nad Wisłę, gdzie byliby jednym z pierwszych, koncertujących  zespołów tego typu. No i oczywiście coś nie pykło ostatecznie 😅 Mam z nimi sporo dobrych wspomnień i czasami nawet wracam do twórczości DJ. Pamiętam nawet, że wokalista Hayato, miał problemy zdrowotne i potrzebował dłuższej przerwy, ale jak widać powyżej, działa ponownie na pełnych obrotach 🙂

dzięki za przypomnienie. miałem powiadomienie, ale zapomniałem przesłuchać. sporo muzy ostatnio wyszło, więc dalej mogę zapomnieć. Hikari z Kawaii/MANGAzyn to lansowała, ale DuelJewel do mnie nie przemówił.