Baka Posted September 11 Share Posted September 11 @johnyzlampyzałożył temat o muzyce to ja o filmie i tv. Co ostatnio ogladaliscie? Ja właśnie skończyłem Morderstwo w Orient Expressie na Disney+. Czy polecam? Szczerze mówiąc to trochę się dłużył, nie wciągnął mnie praktycznie wcale 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyzlampy Posted September 11 Share Posted September 11 U mnie ostatnio grany był Tekken. Nastawiałem się na totalna szmirę, dostałem zwykłego słabiaka więc było lepiej niż myślałem 😄 Walki słabe, fabuła jest i to najlepsze co można o niej powiedzieć, wygląd postaci jest urealniony w stosunku do gry, Kazuya nawet spoko wyszedł, dużo stracił Yoshimitsu bo wygląda jak jakiś cosplayer xD Film pod cziperki i browarka (ja zaryzykowałem na trzeźwo). Można obejrzeć i zapomnieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j_pop_neko Posted September 12 Share Posted September 12 U mnie "Wataha u drzwi". Takie w normie i trwa całe 70 minut.😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 13 Author Share Posted September 13 Skonczylem dziś Barbie. Całkiem fajny jak na film o inspirowany lalkami, nie dziwie sie, ze tyle zarobil XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoongissia Posted September 13 Share Posted September 13 50 minut temu, Baka napisał(a): Skonczylem dziś Barbie. Całkiem fajny jak na film o inspirowany lalkami, nie dziwie sie, ze tyle zarobil XD czekam aż pojawi się na mojej stronie za darmo. jestem ciekawa o co był ten cały szumsjsjhsh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 13 Author Share Posted September 13 Jest smieszny szort z Barbie na yt, nie wiem czy ktos sie nie obrazi, ale wrzuce XD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyzlampy Posted September 16 Share Posted September 16 W dniu 13.09.2023 o 20:57, Baka napisał(a): Jest smieszny szort z Barbie na yt, nie wiem czy ktos sie nie obrazi, ale wrzuce XD #mniesmieszy xD Wg humor Barbie/Klaus Barbie to coś wspaniałego 😄 W Wyścigu szczurów też był ten motyw. U mnie dziś Ruchomy zamek Hauru - Studio Ghibli i nie trzeba mówić nic więcej. Nie jest to mój ulubiony film ale mimo to bdb. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 16 Author Share Posted September 16 Cieszę się, że masz dobre poczucie humoru XD Wszedł dziś Meg 2, durny strasznie, podobał mi się! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ninthpirate Posted November 27 Share Posted November 27 Ostatnio oglądałam teleturniej "Jeden z dziesięciu" i taki pan Artur wbił 803 punkty (najwięcej ile się da, odpowiedział na wszystkie 40 pytań w finale). W piątek emitowali wielki finał serii, ale on nie dojechał bo mu auto nawaliło 😔 Tak czy siak szacunek dla niego, 28 lat ma a już taka wiedza. Chciałabym go zobaczyć w "Postaw na milion" 👀 Ale pewnie by go nie wpuściło bo by im ten milion wyniósł po 15 minutach 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiminnie Posted Sunday at 12:14 PM Share Posted Sunday at 12:14 PM Wczoraj zaczęłam drame Diwa poza światem, zobaczyć ją można na netflixie. Obejrzałam już kilka odcinków i bardzo mi się podoba, chociaż główna aktorka czasami jest troszkę irytująca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j_pop_neko Posted Sunday at 12:24 PM Share Posted Sunday at 12:24 PM U mnie EVIL DEAD I EVIL DEAD II 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JupiterJazz Posted Monday at 08:15 PM Share Posted Monday at 08:15 PM Jak ktoś jeszcze nie widział, to "Niebieskooki Samuraj" na Netflixie pozycja obowiązkowa. Niektóre kadry mogłabym oglądać w nieskończoność. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnataljano Posted Monday at 08:40 PM Share Posted Monday at 08:40 PM Obejrzałem 4 odcinki Night Has Come, dramka ogólnie spoko tylko bardzo drastyczna (oznaczona +18) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaxx Posted Monday at 09:36 PM Share Posted Monday at 09:36 PM Drama "Queenmaker" 🙈 Szukam czegos na netflixie i tak jakos randomowo zaczelam sobie to oglądam i się wkręciłam 👀 Polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little.purple.monster Posted Tuesday at 06:02 PM Share Posted Tuesday at 06:02 PM Ostatnia drama, którą oglądałam to było Only friends 🥰 Jeśli lubicie porąbane historie to polecam z całego serca 😅 Tam nie ma żadnego pozytywnego bohatera i każdy ma coś za uszami, więc nie ma tu miejsca na nudę 🤭 Ps. Jest dostępna na YT, ale niektóre odcinki są 18+ 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipstamouse Posted Tuesday at 09:03 PM Share Posted Tuesday at 09:03 PM Hej! Ja jestem w trakcie oglądania "Namacalne Dowody" I oglądam to dla Suho. I jest też całkiem zabawne. No ale wiadomo, Suho ♡ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaxx Posted Tuesday at 11:33 PM Share Posted Tuesday at 11:33 PM @hipstamouse TEZ ZACZĘŁAM TO OGLĄDAĆ PRZEZ SUHO XD Nie chce ci spoilerować, ale ogólnie to fajna dramka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts