johnyzlampy Posted September 15 Share Posted September 15 Jesteście przedstawicielami marginesu i kryminału i macie jakieś dziarki? Niekoniecznie w temacie muzyki 😜 Swoje zacząłem robić dość późno bo w okolicach trzydziestki ale po pierwszym szybko poszło i jest już ponad 20 xD Dziś wleciały nowe, 3 w ramach pokemonowego kącika kulinarnego i kontury kolejnej części cyberpunkowej nogawki, tym razem z Cyber City Oedo 808. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 15 Share Posted September 15 O kurde! Diglet w hotdogu to najlepsze co widziałem chyba w życiu, kocham Cię za to! XD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted September 15 Share Posted September 15 Nie. Miałem wszystko zaplanowane, ale nie spieszyłem się. Nie zdawałem sobie sprawy, że moją największą bronią jest moje zdrowie. Nie rozkminiłem jeszcze na ile tusz pod skórą powoduje permanentne stany zapalne. Także nie doszedłem, w jakim stopniu tatuaże były rozpowszechnione wśród Słowian. Tak, że tego. Może kiedyś... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyzlampy Posted September 16 Author Share Posted September 16 @Baka Mononoke ❤️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 16 Share Posted September 16 Tak, miał być rękaw z Totoro i reszta, ale czas ucieka a ja nie mogę się za to zabrać 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiminnie Posted Sunday at 12:27 PM Share Posted Sunday at 12:27 PM Niestety na tą chwilę nie mam żadnej dziary, ale już powoli zaczynam sobie planować, chciałabym żeby było to coś mającego dla mnie głębsze znaczenie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ninthpirate Posted Sunday at 02:08 PM Share Posted Sunday at 02:08 PM O ja też mam plan na tatuaż na przyszły rok, ale dość minimalistyczy mianowicie kształt księżycy z dat urodzenia moich rodziców i mojej. Tutaj takie szkice wstępne, mały problem jest z jednym bo prawie nów był ale myślę, że coś wymyślę i tak latem go zrobię 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little.purple.monster Posted Sunday at 02:30 PM Share Posted Sunday at 02:30 PM Ja jeszcze nie posiadam żadnego tatuażu, ale na pewno w przyszłości chciałabym posiadać przynajmniej jeden. Podobają mi wzory minimalistyczne, które ich znaczenie nie rzuca od razu w oczy 💜 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaxx Posted Sunday at 08:28 PM Share Posted Sunday at 08:28 PM Jakby mieli mi robić tatuaż to musieliby mnie uśpić XD Boje się tych igieł. Jeśli miałabym wyobraź jakiś wzór to chciałabym motylka 🦋🩵 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnataljano Posted Monday at 05:12 PM Share Posted Monday at 05:12 PM Jestem dumnym przedstawicielem kryminału ☺️ Mam na razie jedną dziarkę, ale kilka kolejnych już jest zaplanowanych, tylko że czasu brak 😕 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JupiterJazz Posted Monday at 08:13 PM Share Posted Monday at 08:13 PM Ja mam trzy, przy czym ten najpierwszy to mój ukochany. 1. Po wewnętrznej stronie przedramienia "Mono no aware". Pierwszy i najważniejszy. 2. Po drugiej stronie tej samej ręki karp koi sumi-e. Jest tak artystyczny, że czasem trudno zobaczyć, że to ryba 🤣 3. Kwitnąca gałązka na ramieniu. Prawa ręka czeka na wizytę w Pekinie, do najlepszej tatuazystki świata. Może w końcu tam dotrę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts