Jump to content
Cześć! Widzisz 90% forum. Zaloguj się, lub zarejestruj aby zobaczyć całość i brać udział w konkursach! Szybkie logowanie Google i Discord dostępne! ×

Burnout Syndromes / MindaRyn: Poznań, Pyrkon 2024, 14-16.2024

johnyzlampy
 Share

Recommended Posts

pyrkon-2024-go%C5%9Bcie-1080.webp

Info póki co bardzo ogólne, wiadomo tyle, że będą na przyszłym Pyrkonie. Dokładna data zapewne będzie podana dużo bliżej wydarzenia (warto obserwować profile zespołu - tam często takie informacje wypływają szybciej 😉 )

Cytat

Emocje po Pyrkonie jeszcze nie opadły, a my już przychodzimy do Was z informacjami na temat przyszłorocznej edycji. 😎 Tak bardzo nie możemy się doczekać Pyrkonu 2024, że od razu wzięliśmy się do jego organizacji! 💪
(...)
Nie zabraknie także muzycznych atrakcji! Z polskich zespołów na pyrkonowej Scenie Plenerowej zagra nie kto inny, a… 💥 Nocny Kochanek, znany i lubiany zespół heavymetalowy! Z zagranicznych gwiazd zaprosiliśmy już dla Was 💥 Burnout Syndromes (zaproszeni dzięki współpracy z Anime Connect), japoński zespół rockowy, który był częścią oryginalnych ścieżek dźwiękowych do anime Haikyuu, Dr. Stone i Gintama.

Edited by johnyzlampy

Mam nadzieję, że interesujące mnie koncerty nie będą w piątek i w niedzielę tak jak w tym roku. Teraz musiałem mocno kombinować z noclegami, na jedną noc wróciłem do Łodzi a drugą spałem w szoferce dostawczaka znajomego znajomej xD

Nigdy nie byłem na Pyrkonie, ale może Burnout Syndromes mnie przekonają, zobaczymy... Na pewno będę się długo zastanawiać 😛

Edited by Raum

Pyrkonowy update, na konwencie wystąpi MindaRyn:

Cytat

✨ Wiemy, że muzyka z anime cieszy się wśród Pyrkonowiczów ogromnym zainteresowaniem… dlatego na Pyrkon 2024 zaprosiliśmy MindaRyn! 🤩 To właśnie ona zaśpiewała openingi do znanych anime, m.in. takich jak "Slime (Tensura)”, „Arifureta: From Commonplace to World's Strongest”, „ULTRAMAN BLAZER” i wielu innych. 💪
MindaRyn to piosenkarka pochodząca z Tajlandii, która podążając za swoją pasją do śpiewu, kultury japońskiej i anime przeniosła się właśnie do Kraju Kwitnącej Wiśni. 🎎 Jej kariera rozpoczęła się od publikowania filmików z coverami piosenek anime, które łącznie wyświetlone zostały już ponad 120 milionów razy! 18 listopada 2020 roku (czyli dokładnie 3 lata temu!) zadebiutowała jako artystka z piosenką „BLUE ROSE know” – ending przewodnią do telewizyjnego anime „By the Grace of the God”. 😎 Od tego czasu jej kariera nabrała tempa i regularnie nagrywa piosenki przewodnie i openingi do kolejnych anime. Jej największym hitem jest „Like Flames”, drugi opening drugiego sezonu "That Time I Got Reincarnated as a Slime", który stał się znany na całym świecie. 🔥
Piosenkarka jest trójjęzyczna - biegle włada japońskim, angielskim i tajskim. 🙌 Między innymi to właśnie otworzyło jej drzwi do kariery na całym świecie, zwłaszcza w USA i Azji Południowo-Wschodniej. Wiemy, że i w Polsce ma wielu fanów, którzy już nie mogli się doczekać jej pierwszego koncertu w naszym kraju. 🥰
Ogromnie się cieszymy, że będziemy gościć MindaRyn na Pyrkonie. Jej koncert to coś, na co totalnie czekamy! 🫰

Link: https://www.facebook.com/watch?v=302773439377861

• johnyzlampy changed the title to Burnout Syndromes / MindaRyn: Poznań, Pyrkon 2024, 14-16.2024

Jeśli wszystkie koncerty odbywają się na tej scenie zewnętrznej jak w tym roku to myśle że będzie całkiem fajnie. Byłam w tym roku pierwszy raz od dawna na pyrkonie, akurat był koncert albo konkurs układów tanecznych do piosenek kpop’owych i było całkiem dobrze słychać i widać nawet z daleka.