johnyzlampy Posted September 16 Share Posted September 16 (edited) Info póki co bardzo ogólne, wiadomo tyle, że będą na przyszłym Pyrkonie. Dokładna data zapewne będzie podana dużo bliżej wydarzenia (warto obserwować profile zespołu - tam często takie informacje wypływają szybciej 😉 ) Cytat Emocje po Pyrkonie jeszcze nie opadły, a my już przychodzimy do Was z informacjami na temat przyszłorocznej edycji. 😎 Tak bardzo nie możemy się doczekać Pyrkonu 2024, że od razu wzięliśmy się do jego organizacji! 💪 (...) Nie zabraknie także muzycznych atrakcji! Z polskich zespołów na pyrkonowej Scenie Plenerowej zagra nie kto inny, a… 💥 Nocny Kochanek, znany i lubiany zespół heavymetalowy! Z zagranicznych gwiazd zaprosiliśmy już dla Was 💥 Burnout Syndromes (zaproszeni dzięki współpracy z Anime Connect), japoński zespół rockowy, który był częścią oryginalnych ścieżek dźwiękowych do anime Haikyuu, Dr. Stone i Gintama. Edited November 18 by johnyzlampy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuroi Posted September 18 Share Posted September 18 O tak, w czasie wolnym od dyżurów na pewno umilą mi czas 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyzlampy Posted September 19 Author Share Posted September 19 Mam nadzieję, że interesujące mnie koncerty nie będą w piątek i w niedzielę tak jak w tym roku. Teraz musiałem mocno kombinować z noclegami, na jedną noc wróciłem do Łodzi a drugą spałem w szoferce dostawczaka znajomego znajomej xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted October 11 Share Posted October 11 (edited) Nigdy nie byłem na Pyrkonie, ale może Burnout Syndromes mnie przekonają, zobaczymy... Na pewno będę się długo zastanawiać 😛 Edited October 11 by Raum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyzlampy Posted November 18 Author Share Posted November 18 Pyrkonowy update, na konwencie wystąpi MindaRyn: Cytat Wiemy, że muzyka z anime cieszy się wśród Pyrkonowiczów ogromnym zainteresowaniem… dlatego na Pyrkon 2024 zaprosiliśmy MindaRyn! To właśnie ona zaśpiewała openingi do znanych anime, m.in. takich jak "Slime (Tensura)”, „Arifureta: From Commonplace to World's Strongest”, „ULTRAMAN BLAZER” i wielu innych. MindaRyn to piosenkarka pochodząca z Tajlandii, która podążając za swoją pasją do śpiewu, kultury japońskiej i anime przeniosła się właśnie do Kraju Kwitnącej Wiśni. Jej kariera rozpoczęła się od publikowania filmików z coverami piosenek anime, które łącznie wyświetlone zostały już ponad 120 milionów razy! 18 listopada 2020 roku (czyli dokładnie 3 lata temu!) zadebiutowała jako artystka z piosenką „BLUE ROSE know” – ending przewodnią do telewizyjnego anime „By the Grace of the God”. Od tego czasu jej kariera nabrała tempa i regularnie nagrywa piosenki przewodnie i openingi do kolejnych anime. Jej największym hitem jest „Like Flames”, drugi opening drugiego sezonu "That Time I Got Reincarnated as a Slime", który stał się znany na całym świecie. Piosenkarka jest trójjęzyczna - biegle włada japońskim, angielskim i tajskim. Między innymi to właśnie otworzyło jej drzwi do kariery na całym świecie, zwłaszcza w USA i Azji Południowo-Wschodniej. Wiemy, że i w Polsce ma wielu fanów, którzy już nie mogli się doczekać jej pierwszego koncertu w naszym kraju. Ogromnie się cieszymy, że będziemy gościć MindaRyn na Pyrkonie. Jej koncert to coś, na co totalnie czekamy! Link: https://www.facebook.com/watch?v=302773439377861 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted November 18 Share Posted November 18 Nie znam jej kompletnie, o tych anime tez nie slyszalem nigdy XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olgierdou Posted November 19 Share Posted November 19 Jeśli wszystkie koncerty odbywają się na tej scenie zewnętrznej jak w tym roku to myśle że będzie całkiem fajnie. Byłam w tym roku pierwszy raz od dawna na pyrkonie, akurat był koncert albo konkurs układów tanecznych do piosenek kpop’owych i było całkiem dobrze słychać i widać nawet z daleka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyzlampy Posted November 22 Author Share Posted November 22 @Olgierdou Nie wszystkie. W tym roku np. MILI grali na scenie w budynku (nie pamiętam jak się ta sala nazywa ale jest typowo pod występy). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olgierdou Posted November 24 Share Posted November 24 @johnyzlampy ok, jeśli robili tam wywiady to chyba wiem o której piszesz (ale też nazwy nie pamiętam) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts