Kamzo Posted August 27 Share Posted August 27 Witam serdecznie. Jak tu trafiłem? Dostałem maila, że kiedyś byłem zarejestrowany na pewnym forum (a takowego faktu już nie pamiętam 😆) i z racji tego, zostałem zaproszony także tutaj. Pisywanie w takich miejscach dawniej było dla mnie chlebem powszednim i z tego co zdążyłem do tej pory zauważyć, nie jestem tutaj jedyną osobą, która znajduje się już w przedziela 30+, a zainteresowania azjatycką muzyką zaczęła już spory kawał czasu temu. Raczej nikogo nie zaskoczy, że początkowo był to japoński rock (zwany powszechnie j-rockiem bądź rzadziej visual kei) i do dzisiaj wracam do niektórych wykonawców, z naciskiem na moich absolutnych faworytów - Luna Sea. Większym zaskoczeniem może być fakt, że kilka lat temu odkryłem dla siebie kpop. To znaczy, zdawałem sobie sprawę z istnienia takiego gatunku, ale poza nazwą kilku grup, cała reszta była skryta za zasłoną tajemnicy. Przez dużą część mojego życia obracałem się wokół muzyki, która raczej nie kojarzyła mi się ze słowem "kpop". Tak więc nawet niespodziewanie dla siebie samego, nagle znalazłem się w kręgu takiego zainteresowania. Było to dla mnie coś nowego i świeżego. Zainteresowanie trwa po dzień dzisiejszy. Podsumowując, ze względu na przeszłość jak i czasy obecne, cieszy mnie powstanie tego miejsca i spróbuję od czasu do czasu dołożyć jakąś małą cegiełkę do powstania czegoś większego i stabilnego. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted August 27 Share Posted August 27 Cześć! Fajnie, że jesteś! Na chwilę obecną chyba wszyscy są tutaj 30+ 😄 Cięzko będzie ruszyć nowe forum... w ogóle forum, ale mam nadzieję, że damy radę! Baw się dobrze i pisz dużo 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts