Ireth Posted September 17 Share Posted September 17 No to hej. Minęły przysłowiowe całe wieki, kiedy pisałam na forach jakichkolwiek. Jak byłam te 10 lat młodsza, sprawiało mi to frajdę, ale z czasem rozeszło się to po kościach. Ale skoro jestem "atakowana" zaproszeniami przez pocztę i ktoś mnie wczoraj odnalazł na Instagramie, więc... zakładam konto 😂 Pamiętam czasy Frukto, pamiętam AMP i czytając Wasze posty powitalne, nie czuję się staro, bo widzę nie jestem jedyną z tych w wieku 30+ XD Krótko o mnie - na co dzień nauczyciel w szkole podstawowej starający się ułatwiać życie dzieciom i braci nauczycielskiej. Po godzinach, w domowym zaciszu... cóż, głupkowaty fangirl ogólnie i szeroko pojętej j-music. Dawno temu uzależniona od wszelkich rodzajów j-rocka. Dalej niezwykle lubię, ale jestem teraz tym przypadkiem, który potoczył się w stronę j-popu i aktualnie wpadłam głęboko w fazę i obsesję na punkcie The Rampage from Exile Tribe. Jestem miłośniczką niemal wszystkiego, co japońskie, ale bywa, że wybrzydzam. Oglądam dramy, czytam książki, kupuję płyty i wciąż łudzę się, że zbiorę wreszcie kasę i pojadę pozwiedzać Japonię. Ponad to jestem głośny kibicem polskiej siatkówki, lubię bawić się czasem w fotografa-amatora i złapałam bakcyla na podróże. I nie wiem, co jeszcze napisać, więc pozostaje mi pomachać do wszystkich tutaj zgromadzonych 👋 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j_pop_neko Posted September 17 Share Posted September 17 Godzinę temu, Ireth napisał(a): No to hej. Minęły przysłowiowe całe wieki, kiedy pisałam na forach jakichkolwiek. Jak byłam te 10 lat młodsza, sprawiało mi to frajdę, ale z czasem rozeszło się to po kościach. Ale skoro jestem "atakowana" zaproszeniami przez pocztę i ktoś mnie wczoraj odnalazł na Instagramie, więc... zakładam konto 😂 Pamiętam czasy Frukto, pamiętam AMP i czytając Wasze posty powitalne, nie czuję się staro, bo widzę nie jestem jedyną z tych w wieku 30+ XD Krótko o mnie - na co dzień nauczyciel w szkole podstawowej starający się ułatwiać życie dzieciom i braci nauczycielskiej. Po godzinach, w domowym zaciszu... cóż, głupkowaty fangirl ogólnie i szeroko pojętej j-music. Dawno temu uzależniona od wszelkich rodzajów j-rocka. Dalej niezwykle lubię, ale jestem teraz tym przypadkiem, który potoczył się w stronę j-popu i aktualnie wpadłam głęboko w fazę i obsesję na punkcie The Rampage from Exile Tribe. Jestem miłośniczką niemal wszystkiego, co japońskie, ale bywa, że wybrzydzam. Oglądam dramy, czytam książki, kupuję płyty i wciąż łudzę się, że zbiorę wreszcie kasę i pojadę pozwiedzać Japonię. Ponad to jestem głośny kibicem polskiej siatkówki, lubię bawić się czasem w fotografa-amatora i złapałam bakcyla na podróże. I nie wiem, co jeszcze napisać, więc pozostaje mi pomachać do wszystkich tutaj zgromadzonych 👋 Witam! Także jestem pasjonatem jpopu od kilku ładnych lat. 🙂 Myśle że nie będziesz się tu nudzić.😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matsuhi Posted September 17 Share Posted September 17 Cześć! Fajnie że zdecydowałaś się zajrzeć 😄 Z tego co widzę większość jest tu po przerwie od fandomu. U mnie podobnie z Japonią. Choć akurat do dram nigdy się nie przekonałam… Ale hardo uczyłam się japońskiego z myślą o wyjeździe. Do którego jeszcze nie doszło 😅 A co do siatkówki, to ostatnio jest chyba dość szczęśliwy czas dla kibiców 😉 Miłej zabawy na forum! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 17 Share Posted September 17 Wybacz za ten spam mailami, poczta mi zwariowała i nie wiedziałem czy coś się wysłało czy nie XD A stalking na insta i lasfm okazał się strzałem w dziesiątkę! Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej i pomożesz nam rozkręcić tą grupkę dla dziadków, ale przede wszystkim baw się dobrze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ireth Posted September 17 Author Share Posted September 17 @j_pop_neko Cóż, nie nazwę się fanką j-popu, bo słucham zaledwie kilku artystów na krzyż XD @Matsuhi Jako kibic siatki jestem ukontentowana 😊 Dlatego co roku jeżdżę na mecz naszej reprezentacji ^^ @Baka Wybaczam spam 🙂 I nic nie obiecuję, jak nie stracę zapału, ale czasem dobrze porobić coś innego, niż myśleć o pracy XD I dziękuję wszystkim za miłe przywitanie 😊 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j_pop_neko Posted September 17 Share Posted September 17 @Ireth Od kilku artystów przeważnie zamiłowanie do jpopu się zaczyna.😉 Ja aktualnie już nie licze ilu mam ulubionych jpopowych artystów bo jest ich cała masa. 😅 Wspomniałaś o płytach. Posiadasz jakąś kolekcje? Pochwal się.😊 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ireth Posted September 17 Author Share Posted September 17 44 minuty temu, j_pop_neko napisał(a): Wspomniałaś o płytach. Posiadasz jakąś kolekcje? Pochwal się.😊 Już pokazywałam moją kolekcję i widziałam też Twoją ☺️ Oprócz płyt, chciałabym też kolekcjonować trochę oficjalnego merch'u, ale nie dość, ze trudno dostać, to jeszcze kosztuje to majątek. Niemniej ściągnęłam sobie parę rzeczy i szczególnie cenie sobie tą maskotkę (bo jest adorable 🥰😞 i photobook (bo jest... atrakcyjny 🤤), który przyszedł mi razem z płytami: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted September 17 Share Posted September 17 7 godzin temu, Ireth napisał(a): Pamiętam czasy Frukto Kojarzę nicka, heh. Cześć! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ireth Posted September 17 Author Share Posted September 17 21 minut temu, harlock napisał(a): Kojarzę nicka, heh. Cześć! Też kojarzę! Heloł! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j_pop_neko Posted September 17 Share Posted September 17 1 godzinę temu, Ireth napisał(a): Już pokazywałam moją kolekcję i widziałam też Twoją ☺️ Oprócz płyt, chciałabym też kolekcjonować trochę oficjalnego merch'u, ale nie dość, ze trudno dostać, to jeszcze kosztuje to majątek. Niemniej ściągnęłam sobie parę rzeczy i szczególnie cenie sobie tą maskotkę (bo jest adorable 🥰😞 i photobook (bo jest... atrakcyjny 🤤), który przyszedł mi razem z płytami: Mega sprawa! Tak często gadżety dodatki czy inny merch potrafią przebić kilkukrotnie ceny samych płyt. Photobook też są w cenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts