Jump to content
Cześć! Widzisz 90% forum. Zaloguj się, lub zarejestruj aby zobaczyć całość i brać udział w konkursach! Szybkie logowanie Google i Discord dostępne! ×

zakończony Wygraj bilet na koncert SIGH

Baka
 Share

Recommended Posts

171478709_PortretModnejKobietyCytatySlang.thumb.png.bec6f1960a76fed3d47c0e3cadffbd3e.png

Dzięki uprzejmości organizatora koncertu mamy dla Was do wygrania dwie wejściówki na koncert SIGH który odbędzie się już 10 listopada w poznańskim klubie 2 Progi

Jedyne co musicie zrobić to polubić nasz profil na FB i/lub instagram, zarejestrować konto na naszym forum aMusic.pl i w tym temacie napisać który kawałek SIGH lubisz najbardziej i dlaczego.

Na zgłoszenia czekamy do 1 października 2023 po czym wybierzemy dwie najfajniejsze odpowiedzi a ich autorzy wejdą na koncert zupełnie za darmo!

Czas start!

• Baka pinned this topic

Zdecydowanie "Homo Homini Lupus" - utwór w którym słychać zarówno wpływy Iron Maiden czy Slayera jednak dalej będący Sigh poprzez chociażby charakterystyczne wokale Mirai.

Do mnie najbardziej trafił utwór Kuroi Kage, jego mroczny styl bardzo przypomina mi klimat starego Diru (a sentymentalna jestem) plus forma tej "recytacji" tekstu jest intrygująca. Co do samych instrumentów słychać bardzo dobrze przejścia co daje idealną harmonię. 

• Baka changed the title to [Zakonczony] Wygraj bilet na koncert SIGH
  • Baka changed the title to Wygraj bilet na koncert SIGH
  • Baka locked this topic
  • Baka unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...