Baka Posted September 18 Share Posted September 18 Dzięki uprzejmości organizatora koncertu mamy dla Was do wygrania dwie wejściówki na koncert SIGH który odbędzie się już 10 listopada w poznańskim klubie 2 Progi Jedyne co musicie zrobić to polubić nasz profil na FB i/lub instagram, zarejestrować konto na naszym forum aMusic.pl i w tym temacie napisać który kawałek SIGH lubisz najbardziej i dlaczego. Na zgłoszenia czekamy do 1 października 2023 po czym wybierzemy dwie najfajniejsze odpowiedzi a ich autorzy wejdą na koncert zupełnie za darmo! Czas start! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyzlampy Posted September 27 Share Posted September 27 Zdecydowanie "Homo Homini Lupus" - utwór w którym słychać zarówno wpływy Iron Maiden czy Slayera jednak dalej będący Sigh poprzez chociażby charakterystyczne wokale Mirai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuroi Posted September 30 Share Posted September 30 Do mnie najbardziej trafił utwór Kuroi Kage, jego mroczny styl bardzo przypomina mi klimat starego Diru (a sentymentalna jestem) plus forma tej "recytacji" tekstu jest intrygująca. Co do samych instrumentów słychać bardzo dobrze przejścia co daje idealną harmonię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted October 2 Author Share Posted October 2 @Kuroi, @johnyzlampy gratuluję 😄 Podeślijcie swoje dane w prywatnej wiadomości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts