Baka Posted September 20 Share Posted September 20 Wschodzące gwiazdy K-popu - południowokoreański boysband Oneus już 4 listopada wystąpi na jedynym koncercie w Polsce, który odbędzie się w warszawskim klubie Progresja! Oneus osiągnęli ogromny sukces m.in. za sprawą singli “Valkyrie” czy “Lit”. Grupa, która współpracuje z RBW Entertainment, szybko zaczęła wyprzedawać koncerty, a szczegółowo dopracowaną choreografią i niezwykle energicznymi występami zgromadziła masę fanów na całym świecie. Teraz są gotowi, by ze swoją najbliższą europejską trasą “La Dolce Vita” oślepić swoim blaskiem, zarazić niespotykaną energią i zróżnicowaną setlistą publikę w największych europejskich miastach. Koncert OneUs to gwarancja niezapomnianego przeżycia oraz potwierdzenie ich muzycznej magii, którą na własnej skórze będziecie mogli odczuć już 4 listopada w Warszawie! 4.11.2023 Warszawa, Progresja Ceny od: 125zł 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3lli Posted September 20 Share Posted September 20 Nie mogę się doczekać! Ktoś się wybiera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted November 5 Author Share Posted November 5 No i jak się bawiliście? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justine Posted November 20 Share Posted November 20 Słyszałam, że dali czadu chłopaki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kranczu Posted November 27 Share Posted November 27 Świetny koncert, widać że byli bardzo zadowoleni - cieszę się że dotarli do Polski, nie sądziłam że RBW wie o takim kraju 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts