Jump to content
Cześć! Widzisz 90% forum. Zaloguj się, lub zarejestruj aby zobaczyć całość i brać udział w konkursach! Szybkie logowanie Google i Discord dostępne! ×

Ktoś chętny na potencjalną j-rockotekę w Krakowie?

Raum
 Share

Recommended Posts

Hej,

Jak w temacie. W październiku będę w Krakowie na Esprit D'Air i wpadnę przy okazji do fajnego rockowego baru z małym dancefloorem. Nie będę na razie pisał, jakiego bo nie chcę zapeszać. Ale właściciel jest wstępnie zainteresowany taką imprezką i będziemy o tym wtedy rozmawiać 🙂 Wiem, że to oczywiście najbardziej zależy od terminu, ale zakładajmy, że termin jest taki, że Wam pasuje 😛

Edited by Raum
  • Super 1

• Baka featured this topic
10 godzin temu, harlock napisał(a):

Hmm... będzie coś do wypicia?

Za darmo? Nope... Za złotówki? Wybór jest duży 🥂

• Baka unfeatured this topic
16 godzin temu, harlock napisał(a):

Przypominam, że Kraków ma tradycje w jrockowych potańcówkach. Swego czasu odbyło się 9 edycji Mad Tea Party. Ja byłem na pierwszej i bawiłem się świetnie 😄

I jeszcze kilka edycji Silly God Disco! Bywałem na jednych i drugich.

Hmm... muszę pomyśleć nad nową nazwą 😄

• Super 1

Chciałbym nazwać imprezę:

Domestic VK Family

Kontynuując tradycję nazw od tytułów piosenek, chociaż tym razem tylko nawiązując do takowego, nie kopiując go bezpośrednio. Myślę, że można łatwo zgadnąć, skąd jest inspiracja 😉

Jeszcze nie wiem, czy to się w ogóle kiedykolwiek odbędzie, ale w sumie się nakręcam, for better or worse 😄

Nie wiem czy w obecnych czasach "VK" nie będzie niektórym źle się kojarzyło. Wszak to nazwa ruskiego fejsbuka - VKontaktie.

My wiemy o co chodzi ale nie każdy musi być w temacie 😉

Cóż, ja nie jestem w temacie ruskiego Facebooka bo pierwsze słyszę tę nazwę 😄 A kontekst Domestic VK Family będzie czysto muzyczny, plakat nad którym pracuje też nie będzie pozostawiał wątpliwości.

Zrzut ekranu 2023-09-28 084033.png

Nie chciałbym rezygnować z "VK" tylko dlatego, że coś innego używa tego samego skrótu. Ale jeśli właściciel miejsca będzie miał podobne skojarzenia i sugestie to wtedy pewnie nie będzie wyjścia 😄

Edited by Raum
  • Super 2

Może warto zapytać na jrockowych grupkach? Podrzucić im tego linka, kilka osób jeszcze lajkuje posty na J-Rock Poland 😄

Nie chcę rozgłaszać tematu imprezy zanim nie porozmawiam z szefem i nie będę wiedział, na czym stoję 😄 Nazwa i plakat to rzeczy, którymi zajmuję się w międzyczasie.

• Super 1

18 godzin temu, Raum napisał(a):

Jeszcze nie wiem, czy to się w ogóle kiedykolwiek odbędzie, ale w sumie się nakręcam, for better or worse 😄

wiele osób się nakręci, może to być ostatni raz lol

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Share

• Create New...