Raum Posted September 20 Share Posted September 20 (edited) Hej, Jak w temacie. W październiku będę w Krakowie na Esprit D'Air i wpadnę przy okazji do fajnego rockowego baru z małym dancefloorem. Nie będę na razie pisał, jakiego bo nie chcę zapeszać. Ale właściciel jest wstępnie zainteresowany taką imprezką i będziemy o tym wtedy rozmawiać 🙂 Wiem, że to oczywiście najbardziej zależy od terminu, ale zakładajmy, że termin jest taki, że Wam pasuje 😛 Edited September 20 by Raum 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 20 Share Posted September 20 Ja w sumie mogłbym wpaść, czemu nie 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matsuhi Posted September 20 Share Posted September 20 Moje miasto, więc o ile zdrowie pozwoli, chętnie XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted September 21 Author Share Posted September 21 Trzy osoby to już tłum 😆 Ja jeszcze bym spróbował zebrać swoich znajomych, Wy swoich i będzie 🥳🕺 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 21 Share Posted September 21 W ogole fajna inicjatywa, takimi imprezami moze troche spolecznosc j-music się rozrusza 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted September 21 Share Posted September 21 Hmm... będzie coś do wypicia? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 21 Share Posted September 21 O, to dobre i podstawowe pytanie XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted September 22 Author Share Posted September 22 10 godzin temu, harlock napisał(a): Hmm... będzie coś do wypicia? Za darmo? Nope... Za złotówki? Wybór jest duży 🥂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted September 22 Share Posted September 22 No to nawet spoko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted September 24 Share Posted September 24 Przypominam, że Kraków ma tradycje w jrockowych potańcówkach. Swego czasu odbyło się 9 edycji Mad Tea Party. Ja byłem na pierwszej i bawiłem się świetnie 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 24 Share Posted September 24 2006... dobry rocznik! 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted September 25 Author Share Posted September 25 16 godzin temu, harlock napisał(a): Przypominam, że Kraków ma tradycje w jrockowych potańcówkach. Swego czasu odbyło się 9 edycji Mad Tea Party. Ja byłem na pierwszej i bawiłem się świetnie 😄 I jeszcze kilka edycji Silly God Disco! Bywałem na jednych i drugich. Hmm... muszę pomyśleć nad nową nazwą 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted September 27 Author Share Posted September 27 Chciałbym nazwać imprezę: Domestic VK Family Kontynuując tradycję nazw od tytułów piosenek, chociaż tym razem tylko nawiązując do takowego, nie kopiując go bezpośrednio. Myślę, że można łatwo zgadnąć, skąd jest inspiracja 😉 Jeszcze nie wiem, czy to się w ogóle kiedykolwiek odbędzie, ale w sumie się nakręcam, for better or worse 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyzlampy Posted September 28 Share Posted September 28 Nie wiem czy w obecnych czasach "VK" nie będzie niektórym źle się kojarzyło. Wszak to nazwa ruskiego fejsbuka - VKontaktie. My wiemy o co chodzi ale nie każdy musi być w temacie 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted September 28 Author Share Posted September 28 (edited) Cóż, ja nie jestem w temacie ruskiego Facebooka bo pierwsze słyszę tę nazwę 😄 A kontekst Domestic VK Family będzie czysto muzyczny, plakat nad którym pracuje też nie będzie pozostawiał wątpliwości. Nie chciałbym rezygnować z "VK" tylko dlatego, że coś innego używa tego samego skrótu. Ale jeśli właściciel miejsca będzie miał podobne skojarzenia i sugestie to wtedy pewnie nie będzie wyjścia 😄 Edited September 28 by Raum 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 28 Share Posted September 28 Ooo, widzę, że coś się dzieje w temacie - fajnie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyzlampy Posted September 28 Share Posted September 28 Jasne, z mojej strony zero pretensji. Tylko wspominam, że istnieje coś takiego, tak na wszelki wypadek 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 28 Share Posted September 28 Może warto zapytać na jrockowych grupkach? Podrzucić im tego linka, kilka osób jeszcze lajkuje posty na J-Rock Poland 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted September 28 Author Share Posted September 28 Nie chcę rozgłaszać tematu imprezy zanim nie porozmawiam z szefem i nie będę wiedział, na czym stoję 😄 Nazwa i plakat to rzeczy, którymi zajmuję się w międzyczasie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 28 Share Posted September 28 Nie mówię tu o podawaniu konkretów tylko wybadaniu terenu 😛 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted September 28 Author Share Posted September 28 2 godziny temu, Baka napisał(a): Może warto zapytać na jrockowych grupkach? Podrzucić im tego linka, kilka osób jeszcze lajkuje posty na J-Rock Poland 😄 Mówisz o https://www.facebook.com/groups/jrockpolish czy o jakiejś innej grupie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 28 Share Posted September 28 O tej też 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted September 28 Author Share Posted September 28 Nie znam innych 😛 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted September 28 Share Posted September 28 18 godzin temu, Raum napisał(a): Jeszcze nie wiem, czy to się w ogóle kiedykolwiek odbędzie, ale w sumie się nakręcam, for better or worse 😄 wiele osób się nakręci, może to być ostatni raz lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted September 28 Share Posted September 28 4 godziny temu, Raum napisał(a): Mówisz o https://www.facebook.com/groups/jrockpolish czy o jakiejś innej grupie? dobrze, że to mnie ominęło Cytat Studiowała „Retoryka Stosowana KUL” na: KUL 😶 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts