Jump to content
Cześć! Widzisz 90% forum. Zaloguj się, lub zarejestruj aby zobaczyć całość i brać udział w konkursach! Szybkie logowanie Google i Discord dostępne! ×

hi!

ray
 Share

Recommended Posts

Cześć, witam serdecznie!

Trochę się stresuję pisząc tutaj, ale stwierdziłam, że jednak spróbuję. W moim przypadku nie można raczej mówić o nostalgii do tego typu forów, bo gdy ja byłam (czy tez nadal jestem) nastolatką, to takie fora w większości juz dawno poumierały i przestały być aktywne, mogłam więc jedynie przegladać stare wpisy. Ale zawsze chciałam doświadczyć bycia częścią takiej społeczności, dlatego bardzo się cieszę, że tutaj trafiłam!

Kulturą Azji oraz azjatycką muzyką interesuję się od mniej-więcej 4-5 lat, chociaż nie czuję jakbym posiadała sporo wiedzy w tym temacie xD

Oprócz tego interesuję się również literaturą, filmami/serialami, anime i mamgami oraz językami obcymi i kulturami.

Bardzo się cieszę, że mogę tutaj dołączyć i mam nadzieję, że forum będzie się rozrastać i ciepło mnie przyjmiecie ^^

• Super 1

Heloł! Może i jest tu trochę "dziadków", ale myślę, że o nastoletnich duszach 😉 W każdym razie ja się tak czuję 😄 

Baw się dobrze 😊

• Super 1

Witam serdecznie i mam nadzieję, że nie będziesz żałowała, że wreszcie się zdecydowałaś dołączyć ^^ Powiem więcej, życzę CI byś mogła kiedyś usiąść i stwierdzić: "to była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu" 😄.
No i za avatar to już masz chody u admina 😁

• Super 1

W dniu 20.09.2023 o 17:24, ray napisał(a):

Kulturą Azji oraz azjatycką muzyką interesuję się od mniej-więcej 4-5 lat, chociaż nie czuję jakbym posiadała sporo wiedzy w tym temacie xD

Aj, tam, Słuchaj muzyki i pisz, co czujesz.

• Super 3