ray Posted September 20 Share Posted September 20 Cześć, witam serdecznie! Trochę się stresuję pisząc tutaj, ale stwierdziłam, że jednak spróbuję. W moim przypadku nie można raczej mówić o nostalgii do tego typu forów, bo gdy ja byłam (czy tez nadal jestem) nastolatką, to takie fora w większości juz dawno poumierały i przestały być aktywne, mogłam więc jedynie przegladać stare wpisy. Ale zawsze chciałam doświadczyć bycia częścią takiej społeczności, dlatego bardzo się cieszę, że tutaj trafiłam! Kulturą Azji oraz azjatycką muzyką interesuję się od mniej-więcej 4-5 lat, chociaż nie czuję jakbym posiadała sporo wiedzy w tym temacie xD Oprócz tego interesuję się również literaturą, filmami/serialami, anime i mamgami oraz językami obcymi i kulturami. Bardzo się cieszę, że mogę tutaj dołączyć i mam nadzieję, że forum będzie się rozrastać i ciepło mnie przyjmiecie ^^ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 20 Share Posted September 20 Cześć, baw się dobrze i pisz dużo! No i super avatar! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ireth Posted September 20 Share Posted September 20 Heloł! Może i jest tu trochę "dziadków", ale myślę, że o nastoletnich duszach 😉 W każdym razie ja się tak czuję 😄 Baw się dobrze 😊 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamzo Posted September 20 Share Posted September 20 Witam serdecznie i mam nadzieję, że nie będziesz żałowała, że wreszcie się zdecydowałaś dołączyć ^^ Powiem więcej, życzę CI byś mogła kiedyś usiąść i stwierdzić: "to była jedna z najlepszych decyzji w moim życiu" 😄. No i za avatar to już masz chody u admina 😁 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ray Posted September 20 Author Share Posted September 20 @Baka dziękuję bardzo! no i mega ładny avatar! ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ray Posted September 20 Author Share Posted September 20 @Ireth bardzo dziękuję! 😊 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ray Posted September 20 Author Share Posted September 20 @Kamzo bardzo dziękuję! ^^ i coś czuję, że faktycznie będę mogła tak powiedzieć xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j_pop_neko Posted September 21 Share Posted September 21 @ray Jpopowy Kocur też wita! 😁🐱 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyzlampy Posted September 23 Share Posted September 23 Hej! Fajnie, że nie tylko stare dziady chcą się udzielać na forum 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted September 24 Share Posted September 24 W dniu 20.09.2023 o 17:24, ray napisał(a): Kulturą Azji oraz azjatycką muzyką interesuję się od mniej-więcej 4-5 lat, chociaż nie czuję jakbym posiadała sporo wiedzy w tym temacie xD Aj, tam, Słuchaj muzyki i pisz, co czujesz. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts