Baka Posted August 28 Share Posted August 28 Miyavi wystąpi w Warszawie w ramach trasy „Return of the Samurai Guitarist: 20th & Beyond Tour 2023”. Miyavi jest muzykiem, aktorem i filantropem, który swoją muzyką i przesłaniem łączy kultury na całym świecie. Dzięki swojemu unikalnemu stylowi gry na gitarze zagrał osiem światowych tras koncertowych, odwiedzając ponad 30 krajów. Fani nazywają Miyavi „gitarzystą samurajem”. Do tej pory wydał 13 albumów studyjnych. We wrześniu 2021 r. wydał album zatytułowany Imaginary, który zbiegł się w czasie z jego rolą w filmie Netflixa pt. Kate. Miyavi zadebiutował na dużym ekranie w nominowanym do Oscara filmie Unbroken. Wystąpił również w nagrodzonym nagrodą Emmy serialu Arcane oraz adaptacji kultowej mangi Bleach. W trakcie swojej kariery bywa również ambasadorem znanych marek. Współpracował m.in. z Gucci, Y-3, Moncler czy Beats. Miejsce: Proxima Adres: ul. Żwirki i Wigury 99a, Warszawa Cena: 180–230 zł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomika Posted August 28 Share Posted August 28 Proponuje listę obecności zawsze można się zgadać na chwilę pod klubem i pogadać. Ja będę w każdym razie. To będzie mój chyba już 5 raz na jego koncercie. Teraz już raczej głównie dlatego, że wiem, że zawsze daje świetne występy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 19 Author Share Posted September 19 @Raum @johnyzlampy dobrej zabawy! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyzlampy Posted September 19 Share Posted September 19 Mój natomiast pierwszy. Długi czas mijałem się z jego muzyką. Dość późno zażarło 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted September 19 Share Posted September 19 Mój też pierwszy, chętnie się zgadam przed klubem. Jakieś pomysły na identyfikację? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyzlampy Posted September 19 Share Posted September 19 Ja pewnie będę w kurtce z X Japan na plecach. Zawsze mam shoutboxa by być w kontakcie 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyzlampy Posted September 19 Share Posted September 19 @Baka może kiedyś dorobimy się własnych barw dla identyfikacji xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 19 Author Share Posted September 19 Koszulki to nie jest wielki problem XD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted September 20 Share Posted September 20 11 godzin temu, johnyzlampy napisał(a): Ja pewnie będę w kurtce z X Japan na plecach. Zawsze mam shoutboxa by być w kontakcie 😉 Dobra, będę patrzeć. Ja pewnie będę w szarych spodniach i koszuli lnianej (kolor jeszcze TBD :D). Wysoki, praktycznie łysy, czarne okulary (w sensie oprawki, nie szkła 😄) Nie sądzę, żebym był dużo przed 19, jako że mój pociąg będzie w Warszawie planowo po 17, i jeszcze chcę do noclegu podjechać zostawić plecak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyzlampy Posted September 21 Share Posted September 21 Ja pewnie też koło 19 dotrę. Zależy jak mi się uda z pracy wyrwać i na jaki pociąg zdążę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 26 Author Share Posted September 26 Jakby ktoś chciał zobaczyć krótkie przemówienie Miyaviego jako ambasadora UNHCR Polska - https://fb.watch/niINx7-2oV/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian Posted October 3 Share Posted October 3 Może ktoś się podzieli wrażeniami? Ja Miyaviego widziałem tylko raz w Gdańsku w 2011 roku 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted October 3 Author Share Posted October 3 @Raum i @johnyzlampy byli, może powiedzą coś ciekawego 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyzlampy Posted October 3 Share Posted October 3 To był mój pierwszy koncert Miyavi'ego i bawiłem się bardzo dobrze. Przekrojowy set, były momenty energiczne i bardziej spokojne, w tym grane akustycznie. Klub wypełniony po brzegi, dużo młodych osób (w większości dziewczyn) więc jako stare dziady trochę się z Raumem wyróżnialiśmy xD Miyavi ma świetny kontakt z publiką, zagadywał, nawet próbował coś po polsku, opowiadał o swojej działalności jako ambasador UNHCR. Set trwał ok 2h więc nie brak supportu wg nie przeszkadzał. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted October 4 Share Posted October 4 Mój też pierwszy, podpisuję się pod opinią johnyzlampy - bawiłem się świetnie. Miyavi to utalentowany gitarzysta i showman, miał bardzo dobry kontakt z publicznością, miejsce szybko wypełniło się pozytywną energią. Głos mu się czasem łamał podczas śpiewania ale to normalne na takich energicznych koncertach. Trasa jubileuszowa, było też więc trochę staroci (nie sprawdzałem wcześniej setlisty i mile mnie to zaskoczyło). Zespół był w skromnym składzie, tylko on, perkusista i ziomek od elektroniki 😄 Miałem nadzieję, że w sklepiku zaopatrzę się w któryś z jego albumów ale na merchu niestety nie było żadnych płyt, tylko koszulki i torby z tego co pamiętam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts