Baka Posted September 29 Share Posted September 29 Temat jak to na każdym forum - seriale. Obecnie oglądam Przyjaciół chyba 4 raz, zawsze kiedy mnie łapie choroba robię sobie mini maraton. Jeden z moich ulubionych sitcomów, nawet pomalowałem drzwi na fioletowo 😄 Zacząłem też dziś nowy sezon Sex Education, ale jak na razie wieje trochę nuda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matsuhi Posted September 29 Share Posted September 29 Ja czekam na nowy sezon moich korsarzy gejarzy XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 29 Author Share Posted September 29 Nigdy nie wyświetlił mi się ten serial, fajny? XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matsuhi Posted September 29 Share Posted September 29 Jak chcesz zarzucić coś lekkiego. To przede wszystkim komedia, oparta na prawdziwej historii arystokraty, który zapragnął zostać piratem. No i spotyka postrach mórz, Czarnobrodego… Polecam XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted October 9 Author Share Posted October 9 Ooo, sprawdzę sobie może dzisiaj bo Sex Education strasznie mnie nudzi 😞 Edit: Wyszedl ostatnio pierwszy odcinek drugiego sezonu Lokiego - fajne! 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuroi Posted October 10 Share Posted October 10 ja obecnie na tapecie mam: Mandaloriana, Castle Rock, Alienistę, Biuro (to do obiadu), Kości (to do sprzątania), Wiedźmina 3S (i raczej ostatni), Lucyfera i czekam na kolejne sezony Sandmana 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted October 14 Author Share Posted October 14 Obejrzałem dziś w koncu ostatni odcinek Ahsoki, jako zwykły odcinek - super, podobały mi się w sumie wszystkie, ale jako final sezonu trochę rozczarował, za to koniec odcinka z pokazanym Spoiler duchem Anakina bardzo mi się podobał, pewnie dlatego, że ja akurat bardzo lubię prequele 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted November 8 Author Share Posted November 8 Jeśli ktoś oglądał Dark to równo 4 lata temu Jonas zaczął podróże w czasie! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olgierdou Posted November 8 Share Posted November 8 W dniu 9.10.2023 o 18:18, Baka napisał(a): Sex Education strasznie mnie nudzi 😞 ten S4 poza kilkoma fajnymi momentami to też mnie strasznie znudził 🥲 Maeve cudowna 😍 Ostatnio co oglądam to "Fundacja". Podobno fabuła serialu ma niewiele wspólnego z książką, ale mi się całkiem podoba 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted November 10 Author Share Posted November 10 W dniu 8.11.2023 o 22:10, Olgierdou napisał(a): Ostatnio co oglądam to "Fundacja". Podobno fabuła serialu ma niewiele wspólnego z książką, ale mi się całkiem podoba 🙂 Nie pamiętam od kiedy chce się za to zabrac, ale na pewno od dawna. Jutro mam dzien wolny więc może w koncu uda mi się sprawdzić chociaż dwa odcinki XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyzlampy Posted November 12 Share Posted November 12 Osobiście średnio lubię seriale, za długie to i niezbyt pasują mi, że oprócz głównej historii często są małe wątki na konkretny odcinek. Wolę jedną zwartą historię na 2-3h oglądania. Niemniej zdarzało się coś oglądać i od siebie mogę polecić Czarnobyl i Unorthodox. Pierwszy wiadomo o czym, drugi o żydówce, która ucieka przed ortodoksyjnym światem w którym żyła i który nie chce jej na tą ucieczkę pozwolić. Oba kilkuodcinkowe co dla mnie jest dużą zaletą 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olgierdou Posted November 12 Share Posted November 12 5 godzin temu, johnyzlampy napisał(a): Czarnobyl Ooo w wakacje w końcu obejrzałam i bardzo dobry serial! Jared Harris był świetny w "Czarnobylu", i w "Fundacji" bardzo dobrze też zagrał dr.Seldona 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted November 18 Author Share Posted November 18 Widział już ktoś Monarch: Legacy of Monsters? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts