johnyzlampy Posted October 5 Share Posted October 5 Dir en grey Official zagrają dwa wyjątkowe koncerty w Polsce. Na pierwszym z występów formacja zaprezentuje w całości materiał z albumu “Withering to Death”, a na drugim z “Uroboros”. Co ciekawe, takie koncerty odbędą się tylko w trzech innych krajach prócz naszego! Dir En Grey: "Withering To Death" / 19 III 2024 / Warszawa Dir En Grey: "Uroboros" / 20 III 2024 / Warszawa Ceny biletów - przedsprzedaż: 1 koncert: 169zł 2 koncerty: 279zł 🎟️ Bilety będą dostępne od 10 października, 12:00 na: bit.ly/KnockOutMusicStore-DIRENGREY 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo_86 Posted October 5 Share Posted October 5 Ale, że Diru osobiście zagra? 🥰 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuroi Posted October 5 Share Posted October 5 Chyba wiem na co urlop rozpiszę 🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyzlampy Posted October 5 Author Share Posted October 5 2 minuty temu, Kuroi napisał(a): Chyba wiem na co urlop rozpiszę 🤣 Tak samo pomyślałem 😄 Jeden dzień w środku tygodnia dałbym radę bez wolnego w pracy ale dwa to już średnio by mi się chciało kursować z Łodzi do Wawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted October 5 Share Posted October 5 ciekawe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuroi Posted October 5 Share Posted October 5 11 minut temu, johnyzlampy napisał(a): Tak samo pomyślałem 😄 Jeden dzień w środku tygodnia dałbym radę bez wolnego w pracy ale dwa to już średnio by mi się chciało kursować z Łodzi do Wawy. Dlatego ja sobie zrobię 3-dniowy urlop w tygodniu na oba koncerty (Wrocław też nie blisko), nawet już zrobiłam rezerwację na pokój przy Progresji 🤣 p.s. 4 osobowy także jak ktoś chce się podpiąć pod rezerwację to oficjalnie na razie mam 2 miejsca wolne, bo jedno wstępnie koleżanka zarezerwowała...nawet na jedną dobę przygarniamy 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyzlampy Posted October 5 Author Share Posted October 5 O! W niedzielę pogadamy o tym pokoju 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted October 5 Share Posted October 5 Za pokój dziękuje, ale przy okazji planu urlopu trzeba wziąć pod uwagę terminy, hm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuroi Posted October 5 Share Posted October 5 12 minut temu, johnyzlampy napisał(a): O! W niedzielę pogadamy o tym pokoju 😄 Spoko 😁 5 minut temu, harlock napisał(a): Za pokój dziękuje, ale przy okazji planu urlopu trzeba wziąć pod uwagę terminy, hm Im więcej nas na koncertach tym lepsza zabawa 😉 mnie osobiście cieszy opcja rozpisywania rocznej karty urlopowej, bo jak oddziałowa to przyklepie to już się nie wycofa...a często moje priorytetowe wydarzenia są ogłaszane wcześniej 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo_86 Posted October 5 Share Posted October 5 1 godzinę temu, Kuroi napisał(a): Dlatego ja sobie zrobię 3-dniowy urlop w tygodniu na oba koncerty (Wrocław też nie blisko), nawet już zrobiłam rezerwację na pokój przy Progresji 🤣 p.s. 4 osobowy także jak ktoś chce się podpiąć pod rezerwację to oficjalnie na razie mam 2 miejsca wolne, bo jedno wstępnie koleżanka zarezerwowała...nawet na jedną dobę przygarniamy 😉 Wstępnie mogę się podpiąć, z partnerką. Jeśli to nie kłopot. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuroi Posted October 5 Share Posted October 5 43 minuty temu, Ichigo_86 napisał(a): Wstępnie mogę się podpiąć, z partnerką. Jeśli to nie kłopot. 🙂 Na chwilę obecną będzie już komplet, ale mogę podesłać namiary na ten hostel, bo jeszcze widziałam pokój 2osobowy w ofercie wolny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted October 5 Share Posted October 5 Kurde, kilka dni temu zastanawialem się kiedy Dir en Grey wrócą do Polski a tu proszę XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo_86 Posted October 5 Share Posted October 5 3 minuty temu, Kuroi napisał(a): Na chwilę obecną będzie już komplet, ale mogę podesłać namiary na ten hostel, bo jeszcze widziałam pokój 2osobowy w ofercie wolny. Z chęcią wezme namiary. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted October 5 Share Posted October 5 8 godzin temu, Kuroi napisał(a): m więcej nas na koncertach tym lepsza zabawa na koncertach tak, w pokojach niekoniecznie 😛 8 godzin temu, Kuroi napisał(a): mnie osobiście cieszy opcja rozpisywania rocznej karty urlopowej wygląda na to, że wtorek, środa, czwartek 5 godzin temu, Baka napisał(a): Kurde, kilka dni temu zastanawialem się kiedy Dir en Grey wrócą do Polski a tu proszę XD to kwestia czasu. tej wiosny nie przyjechali, to na bank musieli zajrzeć kolejnej. w końcu będą musieli zająć się nową płytą. aż się boję, co wymyślą. był falris, tyran, byk z brązu, czyli tak jakby moloch heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuroi Posted October 6 Share Posted October 6 8 godzin temu, harlock napisał(a): na koncertach tak, w pokojach niekoniecznie 😛 wygląda na to, że wtorek, środa, czwartek Jak dla mnie to przy tak krótkim czasie może być jak w warunkach konwentowych byle doborowe towarzystwo 😉 sama dalej sypiam na festiwalach gdzie masz nawet i 1tys ludzi na sleepie (podstawowy zestaw zawsze mam: karimata+śpiwór i zatyczki z opaską na oczy) Ja dla bezpieczeństwa rozpiszę sobie cały tydzień, mniejsze ryzyko, że mi wklepią nockę przed wyjazdem albo dniówkę zaraz po przyjeździe 😅 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted October 6 Share Posted October 6 5 godzin temu, Kuroi napisał(a): Jak dla mnie to przy tak krótkim czasie może być jak w warunkach konwentowych byle doborowe towarzystwo 😉 sama dalej sypiam na festiwalach gdzie masz nawet i 1tys ludzi na sleepie (podstawowy zestaw zawsze mam: karimata+śpiwór i zatyczki z opaską na oczy) nie, dziękuję x.X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted October 6 Share Posted October 6 Jeśli bilety na DEGa nie rozruszają trochę forum to nie wiem co to zrobi XD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted October 6 Share Posted October 6 37 minut temu, Baka napisał(a): Jeśli bilety na DEGa nie rozruszają trochę forum to nie wiem co to zrobi XD Jak będziesz mieć bilety, to na pewno 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted October 6 Share Posted October 6 @harlock to trzymaj kciuki zeby się udalo coś zalatwic 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted October 6 Share Posted October 6 5 minut temu, Baka napisał(a): @harlock to trzymaj kciuki zeby się udalo coś zalatwic 😄 jasne, odkąd tu dołączyłem trzymam kciuki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuroi Posted October 9 Share Posted October 9 Informacje o biletach: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyzlampy Posted October 9 Author Share Posted October 9 Ceny spoko, tym bardziej dwudniowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted October 10 Share Posted October 10 W koncu jakies normalne ceny, a nie kpopowe XD Dodatki do biletów: The Priority-Upgrade includes: Priority access to the venue and to the merch booth Original merch (replica laminate pass) The VIP-Upgrade includes: Meet & greet: signed postcard handling (one from each member) Distributed by all indiviual band members Priority access to the venue and to the merch booth Replica laminate pass + exclusive merch Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnyzlampy Posted October 10 Author Share Posted October 10 Ceny VIPów: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuroi Posted October 10 Share Posted October 10 To ja tam wolę te dwa koncerty oblecieć niż płacić za VIP na jeden dzień 🤣 swoją drogą bilety już kupione 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts