Jump to content
Cześć! Widzisz 90% forum. Zaloguj się, lub zarejestruj aby zobaczyć całość i brać udział w konkursach! Szybkie logowanie Google i Discord dostępne! ×

zakończony Domestic VK Family - jrockoteka w Krakowie! 30.11.2023 @ Classic Rock Club, Rajska 24

Raum
 Share

Recommended Posts

https://www.facebook.com/events/3142428962729739/

Hej! Niektórzy już słyszeli, ale chciałbym teraz oficjalnie zaprosić wszystkich na pierwszą od dawna j-rockotekę do Krakowa!

Kiedy: 30.11.2023 (czwartek), 20:00
Gdzie: Classic Rock Club, Rajska 24

DJ-ować będzie dla Was niżej podpisany 😄

Ja gwarantuję dobrą muzykę, barman gwarantuje świetne drinki!

Wpadnijcie też na instagram:

https://www.instagram.com/jrockoteka_krk/

... gdzie chcę przedimprezowo sprawdzić, jakie zespoły najbardziej lubicie, więc proszę klikać w serduszka ❤️

Proszę dołączać do wydarzenia na FB, przekazywać je dalej i oczywiście przyjść i dobrze się bawić - jeśli to wypali, druga edycja odbędzie się już w jakiś piątek, nie w czwartek.

Widzimy się na parkiecie!

reklama plakat v1.png

MAPKA.png

• Super 5

Mam nadzieję że ludzie i ludziska przyjdą, bo trochę się rozpędziłem i mam przygotowanych klipów na 2 edycje co najmniej 😛

A, w sumie chyba o tym nie wspomniałem - przy dancefloorze jest podwieszony monitor, gdzie lecą klipy i klub preferuje puszczanie muzyki w takiej formie. Także jak ktoś niekoniecznie chce tańczyć to zawsze może też po prostu oglądać teledyski 🙂

Ja tam myślę, że ludzi będzie sporo, nawet z ciekawości przyjdą sprawdzić, tym bardziej, że wstęp za darmo 😛

Chętnie wpadnę, jeśli tylko do tego czasu studia nie spróbują mnie zamordować na miejscu. W takim wypadku można się spodziewać co najwyżej moich zwłok.

W dniu 14.10.2023 o 12:15, Baka napisał(a):

Byłem barmanem, szkoda, że nie można postać za barem, przypomnialbym sobie jak to jest XD

Teraz będziesz mógł sprawdzić wszystko z drugiej strony 😛

Z drugiej strony sprawdziłem już chyba aż za dobrze, ale dla takiej okazji sprawdzę jeszcze raz 😄

21 minut temu, harlock napisał(a):

a jak się okaże, że jesteśmy tylko sztuczną inteligencją?

To znaczy, że Skynet już tu jest i wszyscy jesteśmy zgubieni 😱😱

Zaproszeni są wszyscy 😄 Mam nadzieję, że klub nas pomieści 🤩 Cannot wait!

Btw, głosowanie na najpopularniejsze zespoły wygrali The Gazette jednym głosem (!), potem Dir i X Japan. Czyli w sumie bez większych niespodzianek 😄

Edited by Raum

5 godzin temu, tomika napisał(a):

Właśnie sobie przypomniałam, że to w tym tygodniu. Zostawcie jakieś piwo dla mnie

W sensie będziesz później niż 20? Myślę że nie ma obawy, ja pić nie będę więc na pewno nie przyłożę się do tego 😄