Raum Posted October 14 Share Posted October 14 https://www.facebook.com/events/3142428962729739/ Hej! Niektórzy już słyszeli, ale chciałbym teraz oficjalnie zaprosić wszystkich na pierwszą od dawna j-rockotekę do Krakowa! Kiedy: 30.11.2023 (czwartek), 20:00 Gdzie: Classic Rock Club, Rajska 24 DJ-ować będzie dla Was niżej podpisany 😄 Ja gwarantuję dobrą muzykę, barman gwarantuje świetne drinki! Wpadnijcie też na instagram: https://www.instagram.com/jrockoteka_krk/ ... gdzie chcę przedimprezowo sprawdzić, jakie zespoły najbardziej lubicie, więc proszę klikać w serduszka ❤️ Proszę dołączać do wydarzenia na FB, przekazywać je dalej i oczywiście przyjść i dobrze się bawić - jeśli to wypali, druga edycja odbędzie się już w jakiś piątek, nie w czwartek. Widzimy się na parkiecie! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted October 14 Share Posted October 14 Byłem barmanem, szkoda, że nie można postać za barem, przypomnialbym sobie jak to jest XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted October 20 Author Share Posted October 20 Mam nadzieję że ludzie i ludziska przyjdą, bo trochę się rozpędziłem i mam przygotowanych klipów na 2 edycje co najmniej 😛 A, w sumie chyba o tym nie wspomniałem - przy dancefloorze jest podwieszony monitor, gdzie lecą klipy i klub preferuje puszczanie muzyki w takiej formie. Także jak ktoś niekoniecznie chce tańczyć to zawsze może też po prostu oglądać teledyski 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted October 20 Share Posted October 20 Ja tam myślę, że ludzi będzie sporo, nawet z ciekawości przyjdą sprawdzić, tym bardziej, że wstęp za darmo 😛 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomika Posted October 20 Share Posted October 20 Chętnie wpadnę, jeśli tylko do tego czasu studia nie spróbują mnie zamordować na miejscu. W takim wypadku można się spodziewać co najwyżej moich zwłok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted October 20 Share Posted October 20 Jeszcze trochę i stolik do piwka forumowego się nazbiera 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted October 20 Share Posted October 20 W dniu 14.10.2023 o 12:15, Baka napisał(a): Byłem barmanem, szkoda, że nie można postać za barem, przypomnialbym sobie jak to jest XD Teraz będziesz mógł sprawdzić wszystko z drugiej strony 😛 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted October 20 Share Posted October 20 Z drugiej strony sprawdziłem już chyba aż za dobrze, ale dla takiej okazji sprawdzę jeszcze raz 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted November 1 Share Posted November 1 @Bakawybierasz się? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted November 1 Share Posted November 1 @harlock no pewnie! Nie przegapie piwka z Wami 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted November 1 Share Posted November 1 7 minut temu, Baka napisał(a): @harlock no pewnie! Nie przegapie piwka z Wami 😄 Pomęczę jeszcze jakieś dziadki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted November 1 Share Posted November 1 No i super, oby piwko pszeniczne mieli 😛 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted November 1 Share Posted November 1 Bylem tam raz na jakimś evencie przed lockdownami, ale niczego nie piłlem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted November 1 Share Posted November 1 Tym razem trzeba piwko! Nie codziennie z dziadkiem fandomu można się stuknąć kuflem 😛 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JupiterJazz Posted November 25 Share Posted November 25 Nie do wiary, że ktoś w tym mieście słucha j-rocka poza mną 😄 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted November 25 Share Posted November 25 9 minut temu, JupiterJazz napisał(a): Nie do wiary, że ktoś w tym mieście słucha j-rocka poza mną 😄 Hm... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted November 26 Share Posted November 26 Niespodzianka, ludzie słuchający japońskiej muzyki nadal żyją XD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JupiterJazz Posted November 26 Share Posted November 26 Ale panieeee, co to za życie 😆 Uwierzę jak zobaczę - mam nadzieję, że mogę wpaść na event? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted November 26 Share Posted November 26 Im nas więcej tym lepiej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JupiterJazz Posted November 26 Share Posted November 26 Czuję się zaproszona 😎 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted November 26 Share Posted November 26 2 godziny temu, JupiterJazz napisał(a): Uwierzę jak zobaczę a jak się okaże, że jesteśmy tylko sztuczną inteligencją? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JupiterJazz Posted November 26 Share Posted November 26 21 minut temu, harlock napisał(a): a jak się okaże, że jesteśmy tylko sztuczną inteligencją? To znaczy, że Skynet już tu jest i wszyscy jesteśmy zgubieni 😱😱 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted November 26 Author Share Posted November 26 (edited) Zaproszeni są wszyscy 😄 Mam nadzieję, że klub nas pomieści 🤩 Cannot wait! Btw, głosowanie na najpopularniejsze zespoły wygrali The Gazette jednym głosem (!), potem Dir i X Japan. Czyli w sumie bez większych niespodzianek 😄 Edited November 26 by Raum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomika Posted November 28 Share Posted November 28 Właśnie sobie przypomniałam, że to w tym tygodniu. Zostawcie jakieś piwo dla mnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted November 28 Author Share Posted November 28 5 godzin temu, tomika napisał(a): Właśnie sobie przypomniałam, że to w tym tygodniu. Zostawcie jakieś piwo dla mnie W sensie będziesz później niż 20? Myślę że nie ma obawy, ja pić nie będę więc na pewno nie przyłożę się do tego 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts