Baka Posted October 14 Share Posted October 14 IVE, obiecujący zespół muzyczny z Korei Południowej, zaskoczył swoich fanów nowym teledyskiem "Baddie", który towarzyszy głównemu utworowi z ich pierwszego mini albumu, zatytułowanego "I've Mine". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamzo Posted October 14 Share Posted October 14 No i żeś mnie adminie uprzedził, bo szykowałem się do tego tematu ^^ Klip świetnie zrobiony, a dziewczyny z IVE prezentują się, jak zwykle, perfekcyjnie. Motyw kota to może nic nowego, ale na pewno ucieszy fanów i fanki tych czworonogów xD Co do samego utworu, to tutaj spore zaskoczenie, bo IVE do tej pory raczej stroniły od tego typu kompozycji, więc mógł to być mały szok dla ich stałych słuchaczy. Wydaje mi się, że utwór ten podzieli ludzi przede wszystkim na dwa obozy - tych, którzy uwielbiają "Baddie" i takich, którzy nie mogą znieść tej piosenki 😅 Ja jestem gdzieś po środku - widzę pozytywy, ale zdaję sobie sprawę, że dziewczyny z IVE stać na więcej. Jeszcze dorzucę przy okazji: żałuję, że moja ulubienica, Leeseo, dostała tak mało tekstu do zaśpiewania (głównie "nanananana" 🤔). A Yujin wygląda świetnie w krótkich włosach! PS. Powinny skupić się mocniej na promowaniu "Off The Record", który podoba mi się bardziej ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts