*harlock Posted October 20 Share Posted October 20 Ubiegłoroczny NEOSPIRAL to była petarda. Ledwo ochłonąłem, a KIRITO zapowiada nowy krążek zatytułowany ALPHA. Płytę zapowiada utwór BALANCE. Widzę, że chłopak młodnieje po pięćdziesiątce ;] https://www.youtube.com/watch?v=kv0FiD-pAa8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted October 22 Share Posted October 22 Dobre! Dzięki za link. Może coś trafi na playlistę listopadową 🙂 Nigdy wcześniej nie słuchałem Kirito, Pierrota zresztą też nie - czas trochę nadrobić. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamzo Posted October 23 Share Posted October 23 Dobrze wiedzieć, że facet już tyle lat na scenie i dalej pozostaje aktywny muzycznie. Oczywiście znam go przede wszystkim dzięki twórczości zespołu PIERROT. Poznałem ich wieki temu i pamiętam, że byłem nieco zszokowany faktem, gdy ogłosili koniec działalności zespołu. W tamtych czasach była to dla mnie jakaś nowość, bo albo słuchałem zespołów, które już zdążyły zakończyć działalność we wcześniejszych latach historii j-rocka, albo dopiero niedawno powstały 😆 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts