Baka Posted October 24 Share Posted October 24 Florence Leontine Mary Welch urodziła się 28 sierpnia 1986 roku w Londynie, już w młodym wieku okazało się, że ma niezwykły dar muzyczny. Swoją przygodę z muzyką rozpoczęła jako dziecko, śpiewając w chórze szkolnym i ucząc się grać na keyboardzie. W 2007 roku Florence postanowiła założyć własny zespół i tak narodziła się Florence and the Machine. Ich pierwszy album, "Lungs," który ukazał się w 2009 roku, zdobył ogromne uznanie i przyniósł światu takie przeboje jak "Dog Days Are Over" czy "You've Got the Love." Florence zachwyciła słuchaczy swoim charakterystycznym głosem i niepowtarzalnym stylem. Ktoś tu słucha? Ja uwielbiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted November 8 Share Posted November 8 W dniu 24.10.2023 o 19:39, Baka napisał(a): Ktoś tu słucha? Ja uwielbiam! Lubię. Kiedyś słuchałem więcej, teraz mniej. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts