Olgierdou Posted October 30 Share Posted October 30 (edited) Hej ^^ Znalazłam to forum przypadkiem szukając informacji o śmierci Atsushi Sakurai z Buck-Tick po polskim internecie. W wolnych chwilach postaram się udzielać, trochę mi brakowało tej formy komunikacji. Wracają wszystkie wspomnienia z lat 2007-2011 😄 Zanim facebook zjadł fora, to udzielałam się na kilku związanych z anime (+ pod seriami na filmweb), czasem na forach o jrocku lub kpop też popełniałam jakieś komentarze. Bawiłam się też w youtube (amv!), w większości miejsc pod nickiem Hinamori-san (nic oryginalnego bo inspiracja Bleach'em) 😄 Nie jeździłam dużo po konwentach i koncertach. Dwa razy byłam w Poznaniu na imprezie "Roaring in the dark", w 2012 byłam na An Cafe, 2015 i 2018 Miyavi. Teraz rozkminiam czy pojechać na Dir En Grey. Jrocka nie przestałam słuchać od czasów licealnych, moje ulubione zespoły kiedyś i dziś to MUCC, Buck-Tick, X Japan, Dir En Grey, .Lynch, Girugamesh, Miyavi, AnCafe, the Gazette, Sadie, DOES, D'espairsRay, Acid Black Charry, itd. Z kpop to uwielbiam Super Junior. Miło mi was poznać 😄 Edited October 30 by Olgierdou Interpunkcja 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted October 30 Share Posted October 30 No w koncu ktos kto sie zarejestrowal sie przedstawil! Mam nadzieje, że Ci sie spodoba mi zostaniesz na dluzej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olgierdou Posted October 30 Author Share Posted October 30 Jak tak przeglądałam forum jeszcze przed rejestracją to myślę że zostanę. Niektóre osoby po nickach kojarzę np. z ACP (tam chyba do dziś jeszcze wiszę jako Hinamori-san). Jeśli chodzi o Japonię to nie jadę tylko na nostalgii. Zainteresowanie nadal jest, anime już oglądam bardzo rzadko (ostatnio moim ulubionym do którego wracam jest Netflixowe "Aggretsuko". Kto pracuje w biurze zrozumie + metal 😄 ). A tak to japońskia muzyka i seriale/filmy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted October 30 Share Posted October 30 Szkoda, że akurat taka informacja Cię nakierowała na forum, ale i tak super, że jesteś 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matsuhi Posted October 30 Share Posted October 30 Hej, miło poznać! Historia podobna jak u mnie xd Bardziej wygodny fotel i internety niż konwenty i tłumy 🥲 100 punktów za X-sów i Buck Tick. Baw się tu dobrze! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ireth Posted October 30 Share Posted October 30 Macham do Ciebie serdecznie! Nicka nie kojarzę, więc pozostaje mi napisać, że fajnie Cię poznać, życzyć dobrej zabawy i miłego pisania 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamzo Posted October 30 Share Posted October 30 Ucieszyłem się tak jak Baka 😆 Nareszcie ktoś, kto nie tylko zarejestrował się na forum, ale zaczął się również udzielać 😄 Mam nadzieję, że będziesz razem z nami małymi kamyczkami, a później może poleci już lawina ^^ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted November 1 Share Posted November 1 W dniu 30.10.2023 o 18:56, Olgierdou napisał(a): Wracają wszystkie wspomnienia z lat 2007-2011 Elo, to był piękny czas. Byliśmy jak bogowie... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted November 3 Share Posted November 3 Witam i o zdrowie pytam! Nie wiem, skąd jesteś ale jeśli dobrze się bawiłaś na Roaring in the dark to zapraszam do Krakowa 30.11 na imprezę Domestic VK Family! Wygląda na to, że będzie kilka osób z forum 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olgierdou Posted November 19 Author Share Posted November 19 W dniu 3.11.2023 o 22:40, Raum napisał(a): Nie wiem, skąd jesteś ale jeśli dobrze się bawiłaś na Roaring in the dark to zapraszam do Krakowa 30.11 na imprezę Domestic VK Family! Wygląda na to, że będzie kilka osób z forum 🙂 Ja zawsze i wszędzie chętna, niestety napięty grafik w pracy 😮 Będę śledzić przyszłościowo bo czasem w tej części kraju bywam odwiedzić znajomych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts