Jump to content
Cześć! Widzisz 90% forum. Zaloguj się, lub zarejestruj aby zobaczyć całość i brać udział w konkursach! Szybkie logowanie Google i Discord dostępne! ×

Hejka naklejka

hipstamouse
 Share

Recommended Posts

Hejka naklejka! 

Zdążyłam napisać te dwa słowa i poczułam się jakbym cofnęła się w czasie do szkoły gdzie każdy musiał się przedstawiać. Okropne uczucie. W każdym razie! 

Mam na imię Paulina od lat słucham kpopu, a jeszcze dłużej oglądam koreańskie dramy. Kocham zbierać albumy kpop, przez co też założyłam kanał MYCHA I KPOP i tam opowiadam o muzyce. I o życiu jako pedagog. Kanał prowadzę już z trzy lata, i całkiem niedawno przekroczyłam liczbę 100 subów. Hehe. 

O, mam kota, a w zasadzie kocura, który ma na imię Chan. A to przez plakat Chanyeola który wisi na ścianie. Kocham mojego kotka bardzo mocno. A Chan bardzo często jest gościem na moim kanale. 

Zawodowo zajmuję się dziećmi do lat 5 i tak się jakiś kręci karuzela zwaną życiem. A i jestem bardzo mocno uczulona na cytrusy. 

20231030_123120.jpg

• Super 2

Cześć ^^ Jeśli wspomniałaś Chanyeola, to pewnie jesteś EXO-L, czyli fanką EXO. Należą do tej małej garstki męskich formacji z kpopu, których lubię od czasu do czasu posłuchać (i sprawdzić nowości, jeśli coś wydadzą) 😅 Bardzo lubię też solo Baekhyuna! Nie będę się jednak rozpisywał o osobistych preferencjach, bo to nie miejsce na to xD Witam serdecznie!

Witam ciepło koleżankę po fachu, z tym, że ja pracuję aktualnie w klasach 1-3 😉 

Miłej zabawy i miłego pisania życzę 🙂