Baka Posted November 7 Share Posted November 7 Ceny biletów: I pula- 109 PLN Przedsprzedaż- 119 PLN W dniu koncertu- 140 PLN Otwarcie klubu: 18:30 Start: 19:30 Japońska grupa powraca do Polski! Ceniona formacja Coldrain uprawiająca miszmasz metalcore’u, post-hardcore’u i alt-metalu zagra 28 lutego w Krakowie. Będzie to ich pierwszy od pięciu lat występ w naszym kraju. W przypadku lwiej części zespołów – niezależnie od uprawianego gatunku – wskazówka przechyla się albo w stronę intensywności, albo melodyjności i przebojowości. Można próbować to równoważyć, lecz rzadko kiedy się udaje. Rzadko, ale nie nigdy, ponieważ Coldrain od początku kariery są ekspertami w osiąganiu yin i yang między sprzedawaniem słuchaczowi ciosów a układaniem refrenów, których nie powstydziłyby się gwiazdy pop. Operowanie kontrastami to jedno, aczkolwiek do szerokiej puli atutów Japończyków dochodzi także zmyślne przeskakiwanie z kwiatka na kwiatek. - Knock Out Productions 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuroi Posted November 7 Share Posted November 7 (edited) Właśnie chciałam zrobić post o tym 🤣 a od siebie polecam chłopaków mają genialny vibe podczas koncertów. Sama czekałam na powtórkę 😉 Edited November 7 by Kuroi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted November 7 Author Share Posted November 7 @harlock @Raum wybieracie się? Wasze miasto 😛 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted November 7 Share Posted November 7 Moje miasto nostalgicznie i wyjazdowo/rozrywkowo, bo na pewno nie adresowo 😛 Nie wybieram się, nie znam ich w sumie. Chyba że poznam do lutego i nabiorę jeszcze ochoty, czego wykluczyć nie można! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted November 7 Share Posted November 7 @Bakapożyjemy, zobaczymy 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts