Jump to content
Cześć! Widzisz 90% forum. Zaloguj się, lub zarejestruj aby zobaczyć całość i brać udział w konkursach! Szybkie logowanie Google i Discord dostępne! ×

Coldrain 28.02.2024 Kraków

Baka
 Share

Recommended Posts

400445827_739266711560764_3268018305261790276_n.jpg.031fdc66c3988ae435c5aee35e2c77e3.jpg

Ceny biletów:

I pula- 109 PLN
Przedsprzedaż- 119 PLN
W dniu koncertu- 140 PLN

Otwarcie klubu: 18:30                 Start: 19:30

Japońska grupa powraca do Polski! Ceniona formacja Coldrain uprawiająca miszmasz metalcore’u, post-hardcore’u i alt-metalu zagra 28 lutego w Krakowie. Będzie to ich pierwszy od pięciu lat występ w naszym kraju.

W przypadku lwiej części zespołów – niezależnie od uprawianego gatunku – wskazówka przechyla się albo w stronę intensywności, albo melodyjności i przebojowości. Można próbować to równoważyć, lecz rzadko kiedy się udaje. Rzadko, ale nie nigdy, ponieważ Coldrain od początku kariery są ekspertami w osiąganiu yin i yang między sprzedawaniem słuchaczowi ciosów a układaniem refrenów, których nie powstydziłyby się gwiazdy pop. Operowanie kontrastami to jedno, aczkolwiek do szerokiej puli atutów Japończyków dochodzi także zmyślne przeskakiwanie z kwiatka na kwiatek.

- Knock Out Productions

• Super 1

Właśnie chciałam zrobić post o tym 🤣 a od siebie polecam chłopaków mają genialny vibe podczas koncertów. Sama czekałam na powtórkę 😉

Edited by Kuroi

• Baka changed the title to Coldrain 28.02.2024 Kraków

Moje miasto nostalgicznie i wyjazdowo/rozrywkowo, bo na pewno nie adresowo 😛 Nie wybieram się, nie znam ich w sumie. Chyba że poznam do lutego i nabiorę jeszcze ochoty, czego wykluczyć nie można!