Jump to content
Cześć! Widzisz 90% forum. Zaloguj się, lub zarejestruj aby zobaczyć całość i brać udział w konkursach! Szybkie logowanie Google i Discord dostępne! ×

news IVE w Europie "THE 1ST WORLD TOUR 'SHOW WHAT I HAVE"

Baka
 Share

Recommended Posts

1699419784-ive-world-tour-poster-02.jpg.8c992a02e12cff5b8e3fcc3de1dc0735.jpg

Starship Entertainment ogłosiło niedawno pierwszą światową trasę koncertową IVE. Trasa o nazwie 'IVE THE 1ST WORLD TOUR 'SHOW WHAT I HAVE' została ogłoszona 8 listopada poprzez oficjalne platformy społecznościowe zespołu.

Ta ekscytująca wiadomość następuje po inauguracyjnej trasie koncertowej IVE o nazwie 'Show What I Have', która odbyła się w Seulu w poprzednich miesiącach. Podczas tej trasy zespół stworzył niezapomniane chwile z koreańskimi fanami. Światowa trasa wzbudziła znaczące zainteresowanie na całym świecie, a IVE planuje kontynuować swoją trasę koncertową, występując w 27 miastach w 19 krajach, w tym w Japonii, Azji, Ameryce, Europie, Ameryce Południowej i Australii.

Liderka grupy, Ahn Yujin, podzieliła się swoim entuzjazmem związanym z trasą, mówiąc: "To moja pierwsza światowa trasa od debiutu, jestem podekscytowana występami na scenie przed fanami z całego świata." Dodała również: "Przygotowuję się, aby zapewnić świetny występ, więc mam nadzieję, że wszyscy są podekscytowani."

Na plakacie można dostrzec napis "and more" sugerujący więcej dat. Czy zobaczymy IVE w Polsce?

1699419401-ive-world-tour-show-what-i-have-01.thumb.jpeg.84e6841b7f6d56c78224a934c8880d9d.jpeg

• Super 1

Cieszę się, że dziewczyny mają okazję promować się na świecie i spotkać swoich fanów w różnych zakątkach globu, ale brak Polski nie dziwi i powiem szczerze, nie wierzę, że pod "and more" kryje się np. Warszawa 😆 Raczej coś w stylu kolejnych przystanków w Japonii lub jakieś dodatkowe koncerty w Kanadzie lub Europie zachodniej (np. w Rzymie). Jeśli przyjadą także do Polski, to chyba z tego szoku sam zasponsoruję bilet w ewentualnym konkursie xD

Wydaje mi się, ze taki zespół jak IVE nie zgodzilby się zagrać w takiej progresji czy palladium szczerze mowiac XD