Baka Posted November 8 Share Posted November 8 Starship Entertainment ogłosiło niedawno pierwszą światową trasę koncertową IVE. Trasa o nazwie 'IVE THE 1ST WORLD TOUR 'SHOW WHAT I HAVE' została ogłoszona 8 listopada poprzez oficjalne platformy społecznościowe zespołu. Ta ekscytująca wiadomość następuje po inauguracyjnej trasie koncertowej IVE o nazwie 'Show What I Have', która odbyła się w Seulu w poprzednich miesiącach. Podczas tej trasy zespół stworzył niezapomniane chwile z koreańskimi fanami. Światowa trasa wzbudziła znaczące zainteresowanie na całym świecie, a IVE planuje kontynuować swoją trasę koncertową, występując w 27 miastach w 19 krajach, w tym w Japonii, Azji, Ameryce, Europie, Ameryce Południowej i Australii. Liderka grupy, Ahn Yujin, podzieliła się swoim entuzjazmem związanym z trasą, mówiąc: "To moja pierwsza światowa trasa od debiutu, jestem podekscytowana występami na scenie przed fanami z całego świata." Dodała również: "Przygotowuję się, aby zapewnić świetny występ, więc mam nadzieję, że wszyscy są podekscytowani." Na plakacie można dostrzec napis "and more" sugerujący więcej dat. Czy zobaczymy IVE w Polsce? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamzo Posted November 8 Share Posted November 8 Cieszę się, że dziewczyny mają okazję promować się na świecie i spotkać swoich fanów w różnych zakątkach globu, ale brak Polski nie dziwi i powiem szczerze, nie wierzę, że pod "and more" kryje się np. Warszawa 😆 Raczej coś w stylu kolejnych przystanków w Japonii lub jakieś dodatkowe koncerty w Kanadzie lub Europie zachodniej (np. w Rzymie). Jeśli przyjadą także do Polski, to chyba z tego szoku sam zasponsoruję bilet w ewentualnym konkursie xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted November 8 Author Share Posted November 8 Wydaje mi się, ze taki zespół jak IVE nie zgodzilby się zagrać w takiej progresji czy palladium szczerze mowiac XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Kpoperowicz Posted November 15 Share Posted November 15 Ceny na Meksyk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Kpoperowicz Posted November 15 Share Posted November 15 W Berlinie płyta będzie siedząca i miejsca numerowane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*24hopeubounce Posted November 17 Share Posted November 17 W dniu 15.11.2023 o 11:16, Kpoperowicz napisał(a): W Berlinie płyta będzie siedząca i miejsca numerowane ahh siedząca płyta..... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts