*kasiek Posted November 8 Share Posted November 8 W końcu przychodzę się krótko przedstawić! (wcale mi nie kazano) Cześć, jestem Kasia i od kilku lat jestem kpopiarą. XD Moi ulubieni artyści to Ateez, The Rose, DPR IAN, P1harmony, Xikers, Jackson Wang, BTS i Dreamcatcher, ale słucham wielu innych i staram się na bieżąco sprawdzać nowości. Kolekcjonuję albumy i merch kpopowy. (mam całkiem sporą kolekcję) Uwielbiam koncerty i w tym roku udało mi się być łącznie na 17 w Polsce i za granicą. 4 z nich były artystów spoza kpopu. Lubię też robić ładne fotki na koncertach jeśli tylko warunki temu sprzyjają. Zostawiam dwie foty z niedawnego koncertu Hanbina w Warszawie. ^^ Miłego dnia! ❤️ 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*24hopeubounce Posted November 8 Share Posted November 8 Świetne fotki Pani fotograf!!! ❤️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*srika Posted November 8 Share Posted November 8 nasza Nela mała podróżniczka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*kasiek Posted November 8 Author Share Posted November 8 13 minut temu, 24hopeubounce napisał(a): Świetne fotki Pani fotograf!!! ❤️ a dziękuję bardzo 🖤 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*kasiek Posted November 8 Author Share Posted November 8 3 minuty temu, srika napisał(a): nasza Nela mała podróżniczka Wszędzie za tymi koreancami 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*srika Posted November 8 Share Posted November 8 5 minut temu, kasiek napisał(a): Wszędzie za tymi koreancami Dałabym ci rejacja ha ha ale za dużo ich dzisiaj dałam i już nie mogę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamzo Posted November 9 Share Posted November 9 Hej, widzę, że szybko się tu zadomowiłaś i nawet zaczęłaś udzielać poza forum 🙂 To miło, bo biedny admin będzie trochę odciążony 😄 Zauważyłem także, że słuchasz nie tylko wykonawców z pierwszych stron gazet, co doceniam, bo warto dać szansę także tym "mniejszym". Nigdy nie wiadomo czy nie trafi się na jakąś perełkę ^^ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted November 13 Share Posted November 13 no hej XD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockandria Posted November 19 Share Posted November 19 Pięknie witam ❤️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*kasiek Posted November 19 Author Share Posted November 19 W dniu 9.11.2023 o 21:42, Kamzo napisał(a): Hej, widzę, że szybko się tu zadomowiłaś i nawet zaczęłaś udzielać poza forum 🙂 To miło, bo biedny admin będzie trochę odciążony 😄 Zauważyłem także, że słuchasz nie tylko wykonawców z pierwszych stron gazet, co doceniam, bo warto dać szansę także tym "mniejszym". Nigdy nie wiadomo czy nie trafi się na jakąś perełkę ^^ Chciałam trochę pomóc z dobrego serduszka, a wyszło tak, że zostanę tu na dłużej 😄 Super jest zaangażować się w coś, co mnie interesuje Słucham wszystkiego co mi w ucho wpadnie! ^^ Sprawdzam też debiuty nowych grup, a jedną z takich perełek jest właśnie Xikers 😌 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*kasiek Posted November 19 Author Share Posted November 19 W dniu 13.11.2023 o 20:03, Baka napisał(a): no hej XD Cóż za oficjalne powitanie XD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted November 19 Share Posted November 19 Pisz dużo i baw się dobrze? XD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*kasiek Posted November 19 Author Share Posted November 19 1 minutę temu, Baka napisał(a): Pisz dużo i baw się dobrze? XD Teraz ładnie XDDD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted November 19 Share Posted November 19 Uffff! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts