*24hopeubounce Posted November 8 Share Posted November 8 Hejka!! Jestem Sasa ❤️ Siedze w kpopie od 10, a zaraz 11 lat XD Moim ukochanym zespołem jest EXO, a ultem Park Chanyeol ❤️ Słucham wielu innych artystów m.in: 2ne1, B.A.P, Infinite SNSD, T-ara, Block B, Kara, Sunmi, DPR Ian, Gemini, 24k (a raczej cały stary squad), BIGBANG, Chungha, B.I, The Rose, Ateez itd. Kolekcjonuje albumy kpopowe i prowadze instagrama z unboxingami oraz relacjami z kpop koncertów!! "...i wreszcie kandydatka numer trzy: piękna mieszkanka luksusowego zamku strzeżonego przez smoka i otoczonego wrząca lawa, oby to nie ostudziło waszego entuzjazmu dziewczyna jest gorąca, lubi drinki z palemką i malowac paznokcie brawa dlaaaa krolewny Fiony!!" XD 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*srika Posted November 8 Share Posted November 8 Po prostu klasa sasa 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*kasiek Posted November 9 Share Posted November 9 @24hopeubounce idolka ❤️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamzo Posted November 9 Share Posted November 9 Cześć! Coraz więcej fanów/ek kpopu na forum, dzięki czemu czuję się coraz mniej samotny 😄 Widzę, że wśród wymienionych przez Ciebie wykonawców, dominują przedstawiciele tzw. drugiej generacji, co w sumie nie dziwi, skoro zaczynałaś swoją przygodę z kpopem 10-11 lat temu 😉 (ja mogę pochwalić się zaledwie 8 letnim stażem). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*24hopeubounce Posted November 15 Author Share Posted November 15 W dniu 9.11.2023 o 21:48, Kamzo napisał(a): Cześć! Coraz więcej fanów/ek kpopu na forum, dzięki czemu czuję się coraz mniej samotny 😄 Widzę, że wśród wymienionych przez Ciebie wykonawców, dominują przedstawiciele tzw. drugiej generacji, co w sumie nie dziwi, skoro zaczynałaś swoją przygodę z kpopem 10-11 lat temu 😉 (ja mogę pochwalić się zaledwie 8 letnim stażem). 8 lat to tez kawałek czasu! 😻 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts