Jump to content
Cześć! Widzisz 90% forum. Zaloguj się, lub zarejestruj aby zobaczyć całość i brać udział w konkursach! Szybkie logowanie Google i Discord dostępne! ×

Witam, witam i o zdrowie pytam!!

24hopeubounce
 Share

Recommended Posts

Hejka!! Jestem Sasa ❤️ Siedze w kpopie od 10, a zaraz 11 lat XD Moim ukochanym zespołem jest EXO, a ultem Park Chanyeol ❤️

Słucham wielu innych artystów m.in: 2ne1, B.A.P, Infinite SNSD, T-ara, Block B, Kara, Sunmi, DPR Ian, Gemini, 24k (a raczej cały stary squad), BIGBANG, Chungha, B.I, The Rose, Ateez itd. 

Kolekcjonuje albumy kpopowe i prowadze instagrama z unboxingami oraz relacjami z kpop koncertów!! 

"...i wreszcie kandydatka numer trzy: piękna mieszkanka luksusowego zamku strzeżonego przez smoka i otoczonego wrząca lawa, oby to nie ostudziło waszego entuzjazmu dziewczyna jest gorąca, lubi drinki z palemką i malowac paznokcie brawa dlaaaa krolewny Fiony!!" XD 

• Super 5

Cześć! Coraz więcej fanów/ek kpopu na forum, dzięki czemu czuję się coraz mniej  samotny 😄 Widzę, że wśród wymienionych przez Ciebie wykonawców, dominują przedstawiciele tzw. drugiej generacji, co w sumie nie dziwi, skoro zaczynałaś swoją przygodę z kpopem 10-11 lat temu 😉 (ja mogę pochwalić się zaledwie 8 letnim stażem).

• Super 1

W dniu 9.11.2023 o 21:48, Kamzo napisał(a):

Cześć! Coraz więcej fanów/ek kpopu na forum, dzięki czemu czuję się coraz mniej  samotny 😄 Widzę, że wśród wymienionych przez Ciebie wykonawców, dominują przedstawiciele tzw. drugiej generacji, co w sumie nie dziwi, skoro zaczynałaś swoją przygodę z kpopem 10-11 lat temu 😉 (ja mogę pochwalić się zaledwie 8 letnim stażem).

8 lat to tez kawałek czasu! 😻 

• Super 1