Baka Posted November 9 Share Posted November 9 Rozdaliśmy już ponad 80 biletów, ale takiego rozdania jeszcze nie mieliśmy! Wiemy ilu fanów w Polsce ma IVE dlatego chcemy dać Wam szansę zobaczyć dziewczyny na żywo! Możecie zgarnąć bilet na koncert IVE w Berlinie, razem z biletami lotniczymi i pobytem w hotelu, chcielibyśmy nagrodzić jak najwięcej osób niestety możemy wybrać tylko dwie. Co trzeba zrobić żeby wziąć udział w losowaniu? 1. Obserwować nas na instagramie i twitterze 2. Udostępnić tego posta w swojej relacji + repost na twitterze (X) 3. Zarejestrować się na naszym forum (aMusic.pl) 4. W komentarzu tutaj, lub na twitterze podać swój nick z forum i oznaczyć dwie osoby które też chciałby wybrać się na koncert To tyle! Dwie wylosowane osoby będą mogły wybrać się na koncert do Berlina na nasz koszt! Zgłaszać się możecie do 23 grudnia, wyniki podamy dzień później! 🙂 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted November 10 Share Posted November 10 Przeloty i hotel w zestawie? No no! Baka, jak Ty mnie zaimponowałeś w tej chwili! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted November 10 Author Share Posted November 10 1 godzinę temu, Raum napisał(a): Przeloty i hotel w zestawie? No no! Baka, jak Ty mnie zaimponowałeś w tej chwili! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted November 13 Share Posted November 13 No dobra, ale serio, organizator wszystko funduje? Nie spotkałem się jeszcze z czymś takim! Powodzenia dla biorących udział 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted November 13 Author Share Posted November 13 Sponsor, który nie jest organizatorem, ale od grudnia będzie trochę "właścicielem" xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted November 13 Share Posted November 13 Brzmi tajemniczo, trochę speedrun w temacie "zakładam stronę i sprzedaję ją komuś innemu" 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted November 13 Author Share Posted November 13 Nieee, wszystko zostanie tak jak jest, spokojnie XD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Kpoperowicz Posted November 14 Share Posted November 14 To jest konkurs roku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts