*srika Posted November 9 Share Posted November 9 Hejka!!! Jestem Wiktoria ale możecie mi mówić srika. Jestem wielką fanką jeżdżenia na koncerty, jedzenia dobrego żarcia, oglądania dram azjatyckich i zdecydowanie słuchania kpopu. Siedzę w tym od 7 lat i nie zamieniłabym tego na nic innego. Słucham wielu zespołów ale moimi ulubionymi są Seventeen, Luminous, CLASS:y, KARD, Nct i WayV. A solistami Corbyn, LXX, Sunmi, oceanfromtheblue. Jak chcecie się nauczyć jakiegoś zespołu to piszcie postaram wam się pomóc. Kocham oglądać dramy azjatyckie nawet założyłam w zakładce Pobocze azjatyckie —> KINO I TV temat dramas of the day gdzie bede starać się codziennie wstawiać dramy do polecenia. Miło was poznać wszystkich i życzę miłego wieczorku 🥰 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamzo Posted November 9 Share Posted November 9 Hej 🙂 Pierwsza myśl: "ma na avatarze jednego z członków Seventeen?". Nie będę jednak próbował zgadnąć imienia/pseudonimu, bo nie chcę się ośmieszyć xD Zauważyłem Twój temat o dramach, ale nie tylko. Widać tam Twoją pasję, więc miło, że dzielisz się nią z innymi. Oby tak dalej ;)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts