*Ancu Posted November 13 Share Posted November 13 Haiixi! Jestem Anna, bądź jak większość mnie zna Ancu. Siedzę w kpopie już lekko ponad 7 lat, więc trochę czasu mineło. Z takich moich ulubionych artystów to napewno trzeba wymienić Wanna One, Ateez, Blank2y oraz Megamax! Jednak jestem ogromnym multistanem. Głównie obracam się wśród mniej znanych artystów bądź grup/solistów z survival shows! Bardzo lubię ich promować, więc na moich socialach można zobaczyć mieszanke polecania mniej znanych piosenek z klipami z koncertów bądź fancalli. Czasami można mnie spotkać na kpopowych koncertach, czy to normalnie, czy to jako fanstaff. No i też robię grafiki na banerki^^ Pomijając temat kpopu bardzo lubię podróżować oraz uczyć się nowych języków, obecnie na komunikatywnym poziomie mówię aż w czterech, więc może pewnego dnia uda mi się być tłumaczem na jakimś koncercie, who knows👀 I to chyba tyle, miłego dnia^^ 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*srika Posted November 13 Share Posted November 13 hejka ancu w końcu się przedstawiłaś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted November 13 Share Posted November 13 Wlasnie, w koncu! 😄 Zostan już na zawsze i pisz duzo! XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Ancu Posted November 13 Author Share Posted November 13 18 minutes ago, srika said: hejka ancu w końcu się przedstawiłaś .... lepiej później niż wcale 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Ancu Posted November 13 Author Share Posted November 13 3 minutes ago, Baka said: Wlasnie, w koncu! 😄 Zostan już na zawsze i pisz duzo! XD oczywiście <333 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamzo Posted November 14 Share Posted November 14 No proszę, jak hobby może się przydać przy kształceniu (bo zakładam, że miało istotny wpływ na naukę tych języków, albo chociaż niektórych z nich 😉). No i Wanna One! Zapomniałem o nich, a przecież swego czasu zrobili naprawdę sporo szumu na kpopwej scenie ^^ W każdym razie, widzę, że już się zadomowiłaś, więc życzę przyjemnego pobytu i dobrych wspomnień oraz doświadczeń ^^ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts