Baka Posted November 13 Share Posted November 13 Zespół MUCC zapowiedział wydanie nowego albumu 28 grudnia. Album zatytułowany "Timeless" zawierać będzie dwanaście utworów, w tym wszystkie pięć piosenek z singli z okazji 25. rocznicy MUCC: "so / yo", "99" i "Siren". Na płycie znajdzie się także utwór "Shi no ubugoe" pochodzący z splitowego singla MUCC z zespołem deadman, zatytułowanego "ubugoe". Dodatkowo, album zawiera remix utworu "ku" autorstwa JaQwa oraz autorskie wersje utworów: "G.G.", "Libra", "Gerbera" i "Rojiura boku to kimi e". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledbele Posted November 16 Share Posted November 16 Od czasów koncertu MUCC w Krakowie nie zagłębiałam się dalej w ich twórczość, fajnie, że jeszcze działają. Ciekawią mnie te autorskie wersje Libry i Gerbery, w czasach studenckich bardzo lubiłam te dwa kawałki : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olgierdou Posted November 16 Share Posted November 16 Czekam. Wszystkie single plus te z deadman’em mi się podobały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts