ninthpirate Posted November 13 Share Posted November 13 Z tej strony melek, przybyłam 5 minut temu i właśnie badam jak to działa i co tu można robić. Mam nadzieję, że to się wyśle jako odpowiedź do prośby o przedstawienie się, jak będzie latało jako osobny post to udawajcie, że nie widzicie. Od 2018 roku jestem fanem kpopu, pierwszym poznanym przeze mnie zespołem było BTS. Rok po postawieniu pierwszych kroków w świecie kpopu poznałam swój obecny uband - Ateez. Poza nimi słucham też wielu innych grup, jednak nie poświęcam im tyle czasu. To chyba tyle tytułem wstępu. Aha, mam kota na widok którego weterynarz ma ochotę porzucić swój zawód. Nie dlatego, że jest niegrzeczny czy coś. Jest spokojny i zawsze pozwala się badać, ale patrzy na niego takim spojrzeniem jakby planował zemstę w następnym życiu. Dobranoc ; ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamzo Posted November 14 Share Posted November 14 Cześć! Wszystko dobrze, post wylądował tam gdzie trzeba 😄! Myślę, że obsługa forum jest bardzo intuicyjna, więc jestem pewien, że bez problemu szybko się połapiesz 🙂 Witamy! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockandria Posted November 19 Share Posted November 19 W dniu 13.11.2023 o 22:55, ninthpirate napisał(a): Z tej strony melek, przybyłam 5 minut temu i właśnie badam jak to działa i co tu można robić. Mam nadzieję, że to się wyśle jako odpowiedź do prośby o przedstawienie się, jak będzie latało jako osobny post to udawajcie, że nie widzicie. Od 2018 roku jestem fanem kpopu, pierwszym poznanym przeze mnie zespołem było BTS. Rok po postawieniu pierwszych kroków w świecie kpopu poznałam swój obecny uband - Ateez. Poza nimi słucham też wielu innych grup, jednak nie poświęcam im tyle czasu. To chyba tyle tytułem wstępu. Aha, mam kota na widok którego weterynarz ma ochotę porzucić swój zawód. Nie dlatego, że jest niegrzeczny czy coś. Jest spokojny i zawsze pozwala się badać, ale patrzy na niego takim spojrzeniem jakby planował zemstę w następnym życiu. Dobranoc ; ) Składam petycję o zdjęcie kota bo jestem bardzo ciekawa 😌 ps. Super że jest tu z nami Atiny 🫶🏼 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts