Jump to content
Cześć! Widzisz 90% forum. Zaloguj się, lub zarejestruj aby zobaczyć całość i brać udział w konkursach! Szybkie logowanie Google i Discord dostępne! ×

HEJ!

Kpoperowicz
 Share

Recommended Posts

Hej jestem Bartosz (Kpopoerowicz / Xiaolun) 

Mam 22 lata. 

Czym się zajmuję? Studiuję Architekturę Wnętrz (już kończę), dorabiam sobie jako barman oraz jestem Social Media Managerem oraz Content Creatorem. 

Jeśli chodzi o azję to uwielbiam Kpop oraz wszystko co z nim związane. Słucham Kpopu od ponad 7 lat. Uwielbiam chodzić na koncerty i dzielić się tym na moich Socialach. Jestem multistanem i jestem ze wszystkim "na bieżąco". Na kilku koncertach byłem też jako staff. 

Udało mi się być a koncertach takich artystów jak: Blackpink, KpopNation, Sunmi (2 razy nawet), Bang Yongguk 
Jako staff działałem na koncertach: Dok2Gonzo, Loona, (więcej jeszcze będzie) 

Uwielbiam kręcić reelsy czy instastories aby jak najwięcej pozostawić wspomnień, do których mogę wrócić ❤️ Cały klimat koncertów to jest coś co kocham. W przyszłości chciałbym pracować / pomagać w organizacji koncertów. Marzy mi się też otwarcie sklepu z albumami chyba tak jak każdemu fanu kpopu haha. Wiem, że do takiej pracy są potrzebne umiejętności, które cały czas rozwijam chodząc na różne szkolenia oraz spotkania. 

Na koniec wrzucam parę filmików / fotek z koncertów, które są dla mnie bardzo ważne i chciałbym się nimi z Wami podzielić ❤️ 

D00EAA01-7950-48CC-93DE-0510E08A3B2C.jpg

• Super 3

19 minut temu, Kpoperowicz napisał(a):

dorabiam sobie jako barman

w jakim pubie? bylem kiedys w bialymstoku 😄

Pisz duzo i baw sie dobrze!

1 minutę temu, Baka napisał(a):

w jakim pubie? bylem kiedys w bialymstoku 😄

Pisz duzo i baw sie dobrze!

O zapraszam częściej to się napijemy haha Będę pisał! 

Jeśli chodzi o Puby to: Gwint, Głębokie Gardło (dont judge xD), Bunga Bunga, PRL-Lux, Młynowa, Batyskaf 

trochę się tego uzbierało hahah 

Mój idol, czy można podejść po autograf na koncercie????

Czekam na twój sklep z albumami, będę stałym klientem.... I kiedyś odwiedzę cię w pracy, może za rok 

15 minut temu, Ancu napisał(a):

Czekam na twój sklep z albumami, będę stałym klientem

postawie sklep tanio! (albo za darmo jak podlinkujesz amusic XD)

1 minutę temu, Baka napisał(a):

postawie sklep tanio! (albo za darmo jak podlinkujesz amusic XD)

Słuchaj na pewno się jakoś dogadamy dawaj jeszcze pod szyldem aMusic.. i dawaj koncertu od razu organizujmy to będzie coś 

• Super 2

18 minut temu, Ancu napisał(a):

Mój idol, czy można podejść po autograf na koncercie????

Czekam na twój sklep z albumami, będę stałym klientem.... I kiedyś odwiedzę cię w pracy, może za rok 

Słonko oczywiście, że tak czasami ludzi nie rozpoznaje bo mam pamięć wiewiórki ale jak powiesz, że jesteś Ancu to cie wyprzytulam 

• Thanks 1

5 minutes ago, Kpoperowicz said:

Słuchaj na pewno się jakoś dogadamy dawaj jeszcze pod szyldem aMusic.. i dawaj koncertu od razu organizujmy to będzie coś 

Jeżeli otworzycie we Wrocku to mogę pracować XD

1 minutę temu, Ancu napisał(a):

Jeżeli otworzycie we Wrocku to mogę pracować XD

aaaa, myslalem o sklepie online, tylko w takie umiem XD

4 minuty temu, Baka napisał(a):

aaaa, myslalem o sklepie online, tylko w takie umiem XD

Słuchaj może być nawet online a z czasem otworzymy normalny ja jestem BARDZO CHĘTNY 

• Thanks 1

1 minute ago, Kpoperowicz said:

Słuchaj może być nawet online a z czasem otworzymy normalny ja jestem BARDZO CHĘTNY 

Jeżeli pojawią się albumy mniej znanych grup to może być i online, też będę chętna bsbsbs

• Super 1

Widzę, że fan pełną gębą - i dobrze ^^! Miło, że mamy tu kolejną, aktywną osobę. Filmik z Sunmi był naprawdę miłym zaskoczeniem 🙂 To pierwsza idolka, którą lepiej poznałem (oczywiście, nie tak osobiście xD), szczerze polubiłem i której słucham do dzisiaj.

• Super 1

3 minuty temu, Kamzo napisał(a):

Widzę, że fan pełną gębą - i dobrze ^^! Miło, że mamy tu kolejną, aktywną osobę. Filmik z Sunmi był naprawdę miłym zaskoczeniem 🙂 To pierwsza idolka, którą lepiej poznałem (oczywiście, nie tak osobiście xD), szczerze polubiłem i której słucham do dzisiaj.

Dziękuję! U mnie się udało poznać Sunmi osobiście 🩷 też udostępniła moje story na IG 🥰

• Super 1