*24hopeubounce Posted November 14 Share Posted November 14 Baekhyun (EXO) wraz z Calem Scruby, tobi lou i ØZI wystąpią jako HEARTSTEEL 19 listopada na ceremonii otwarcia finałów Worlds 2023 z piosenką "PARANOIA". Worlds 2023 to już trzynasta edycja e-sportowych Mistrzostw Świata w League of Legends, która odywa się od 10 października do 19 listopada 2023 roku, w Korei Południowej. Wcześniej wspomniana grupa HEARTSTEEL zadebiutowała 23 października 2023r. z piosenką "PARANOIA", a ich występ podczas Worlds 2023 będzie jednocześnie ich pierwszym wspólnym występem na tak ogromnym wydarzeniu. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*24hopeubounce Posted November 24 Author Share Posted November 24 Występ HEARTSTEEL live na Words 2023 (nie ma tego na oficjalnym kanale na yt niestety, ale podsyłam taki link z ogarniętą jakością xd) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little.purple.monster Posted Sunday at 12:41 PM Share Posted Sunday at 12:41 PM Super występ, chociaż totalnie nie moje klimaty. Głos Baekhyun fajnie współgra z mocniejszą piosenką, mimo że ja kojarzę jego głos z bardziej chillowymi kawałkami 🥰 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaxx Posted Sunday at 01:08 PM Share Posted Sunday at 01:08 PM Bardzo podobał mi się ten występ. Piosenka tak średnio mi podchodzi, jedynie to co Baekhyun śpiewa mi siada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts