Kuroi Posted November 16 Share Posted November 16 Cześć! Na pewno część z Was kiedyś, gdzieś w odmętach YouTube widziała jakieś muzyczne parodie - czy to azjatyckie, czy filmowe, czy przeróbki piosenek (nie koniecznie cenzuralne). Ja osobiście na chandrę czy przy kiepskim dniu lubię sobie takie odmóżdżacze odpalić 😉 Zakładam wątek, bo może ktoś coś zna czego jeszcze nie widziałam, a sama z chęcią podzielę się tym do czego lubię wracać (daruję Wam te brzydkie ;P) Na pierwszy rzut leci: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
j_pop_neko Posted November 19 Share Posted November 19 @Kuroi Łap to! Dość popularne na yt ale osobiście mam z tego śmieszki.😁 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted November 20 Share Posted November 20 Tez podrzucę starocia 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuroi Posted Saturday at 12:28 PM Author Share Posted Saturday at 12:28 PM @j_pop_neko od nich też mam swojego ulubieńca xD @Baka tego nie widziałam, fajne 😉 a ode mnie kolejny geekowy filmik: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts