Jump to content
Cześć! Widzisz 90% forum. Zaloguj się, lub zarejestruj aby zobaczyć całość i brać udział w konkursach! Szybkie logowanie Google i Discord dostępne! ×

Hej! ❤️

rockandria
 Share

Recommended Posts

Hej! 

Z racji że aktualnie leża chora w łóżku to postanowiłam wpaść i się tu przywitać.

Jestem Sandra ale większość mówi na mnie Sendi. W kpopie siedzę od ponad 5 lat. 

Jestem multistanem ale moi ulubieni artyści to Ateez, Monsta X, NCT (wszystkie unity), The Rose, Dpr Ian, Xikers, Taemin, Jackson Wang i wielu innych. Lubię jeździć na koncerty, w tym roku udało mi się być na kilku ciekawych wydarzeniach i zobaczyć na prawdę super artystów. Poza tym lubię oglądać kdramy. Czasem pobawię się w obrabianie zdjęć i filmików z koncertów. 

miłego wieczoru ❤️

Edited by rockandria
  • Super 2

Cześć - na dzień dobry życzę dużo zdrowia 😀Kojarzę lub znam wszystkich wykonawców, których wspomniałaś, więc to już coś 😆 Jak będziesz miała chęci, podziel się informacjami, jakich to wykonawców udało Ci się zobaczyć w tym roku 😉

55 minut temu, Baka napisał(a):

Heja, pisz dużo, baw się dobrze iiii... podaj swoje dane jak wygrasz jakiś bilet XDDD

Do końca życia zapamiętam XDD

• Super 1

Godzinę temu, Kamzo napisał(a):

Cześć - na dzień dobry życzę dużo zdrowia 😀Kojarzę lub znam wszystkich wykonawców, których wspomniałaś, więc to już coś 😆 Jak będziesz miała chęci, podziel się informacjami, jakich to wykonawców udało Ci się zobaczyć w tym roku 😉

Dziękuję❤️ 

zobaczyłam: ateez dwa razy, The Rose, Shinee, Xikers, enhypen, ive, stayc, cravity, Monsta x (unit Hyungwon i Shownu) dwa razy, The Boyz, cix, gidle, mamamoo+, kep1er, sf9, zb1 dwa razy, Hanbin, nct dream, psy, Taemin, Treasure, dreamcatcher, seongjong, p1harmony 

• Super 1

33 minuty temu, rockandria napisał(a):

zobaczyłam: ateez dwa razy, The Rose, Shinee, Xikers, enhypen, ive, stayc, cravity, Monsta x (unit Hyungwon i Shownu) dwa razy, The Boyz, cix, gidle, mamamoo+, kep1er, sf9, zb1 dwa razy, Hanbin, nct dream, psy, Taemin, Treasure, dreamcatcher, seongjong, p1harmony 

Nieźle 😲! Pewnie więcej niż nawet niejedna osoba mieszkająca w Korei 😆

• Super 1