rockandria Posted November 19 Share Posted November 19 (edited) Hej! Z racji że aktualnie leża chora w łóżku to postanowiłam wpaść i się tu przywitać. Jestem Sandra ale większość mówi na mnie Sendi. W kpopie siedzę od ponad 5 lat. Jestem multistanem ale moi ulubieni artyści to Ateez, Monsta X, NCT (wszystkie unity), The Rose, Dpr Ian, Xikers, Taemin, Jackson Wang i wielu innych. Lubię jeździć na koncerty, w tym roku udało mi się być na kilku ciekawych wydarzeniach i zobaczyć na prawdę super artystów. Poza tym lubię oglądać kdramy. Czasem pobawię się w obrabianie zdjęć i filmików z koncertów. miłego wieczoru ❤️ Edited November 19 by rockandria 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamzo Posted November 19 Share Posted November 19 Cześć - na dzień dobry życzę dużo zdrowia 😀Kojarzę lub znam wszystkich wykonawców, których wspomniałaś, więc to już coś 😆 Jak będziesz miała chęci, podziel się informacjami, jakich to wykonawców udało Ci się zobaczyć w tym roku 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted November 19 Share Posted November 19 Heja, pisz dużo, baw się dobrze iiii... podaj swoje dane jak wygrasz jakiś bilet XDDD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockandria Posted November 19 Author Share Posted November 19 55 minut temu, Baka napisał(a): Heja, pisz dużo, baw się dobrze iiii... podaj swoje dane jak wygrasz jakiś bilet XDDD Do końca życia zapamiętam XDD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockandria Posted November 19 Author Share Posted November 19 Godzinę temu, Kamzo napisał(a): Cześć - na dzień dobry życzę dużo zdrowia 😀Kojarzę lub znam wszystkich wykonawców, których wspomniałaś, więc to już coś 😆 Jak będziesz miała chęci, podziel się informacjami, jakich to wykonawców udało Ci się zobaczyć w tym roku 😉 Dziękuję❤️ zobaczyłam: ateez dwa razy, The Rose, Shinee, Xikers, enhypen, ive, stayc, cravity, Monsta x (unit Hyungwon i Shownu) dwa razy, The Boyz, cix, gidle, mamamoo+, kep1er, sf9, zb1 dwa razy, Hanbin, nct dream, psy, Taemin, Treasure, dreamcatcher, seongjong, p1harmony 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamzo Posted November 19 Share Posted November 19 33 minuty temu, rockandria napisał(a): zobaczyłam: ateez dwa razy, The Rose, Shinee, Xikers, enhypen, ive, stayc, cravity, Monsta x (unit Hyungwon i Shownu) dwa razy, The Boyz, cix, gidle, mamamoo+, kep1er, sf9, zb1 dwa razy, Hanbin, nct dream, psy, Taemin, Treasure, dreamcatcher, seongjong, p1harmony Nieźle 😲! Pewnie więcej niż nawet niejedna osoba mieszkająca w Korei 😆 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*kasiek Posted November 19 Share Posted November 19 Hi Samdra 🤍🤍 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts