raspberrymint Posted November 20 Share Posted November 20 Mam na imię Gabriela, ale większość mówi do mnie Gab. Jestem kpopiara od w sumie to już nawet nie pamietam od kiedy, ale z 10 lat będzie już pewnie. Na chwile obecna taka moja topka są Stray Kids, Ateez, Seventeen, ale slucham tez dużo takich wykonawców jak Shinee, BTS, The Rose, Enhypen, Boynextdoor czy Xikers. Kiedyś żyłam pod kamieniem i jeździłam głównie na koncerty hiphopowe, bo nie miałam z kim jeździć na kpopy. Cieszę się, ze na stare lata zmądrzałam, bo dzięki temu mogłam usłyszeć ulubionych wykonawców i spotkać naprawde świetnych ludzi, wiec polecam! Między innymi dzięki Nim trafiłam na forum, szczerze powiedziawszy nie myślałam, ze jeszcze ktoś będzie wracac do takiej formy komunikacji w dobie obecnych social mediów 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamzo Posted Friday at 10:52 AM Share Posted Friday at 10:52 AM Pozwól, że powitam Cię jako senior forum 😆 Ok. 10 lat w kpopie to dosyć niezły staż, patrząc na to jaka jest średnia wieku słuchaczek/słuchaczy 🤔 To jednak świadczy o tym, że Twoja pasja jest prawdziwa i przetrwa pewnie jeszcze wiele lat 🤗 Zapraszam do pisania i swobodnego tworzenia także własnych tematów! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts