Melmo Posted August 29 Share Posted August 29 Vkei słucham od drugiej połowy lat 90'tych, obecnie troche mniej aktywnie niż dawniej. W moim poprzednim życiu, gdy jeszcze coś mi sie chciało robić, organizowałam trochę koncert różnych zespołów japońskich w Polsce i nie tylko. Raczej nie będe tu super aktywna, nie znam żadnych zespołów które powstały po 2011, a te które kocham w wiekszości się rozpadły lub poumierali czlonkowie (RIP Issay). Kocham Buck-Tick, Raphael i rice, Derlanger, Deadman, X Japan, zespoły Kisakiego i częsc zespołów z jego dawnych wytwórni. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted August 29 Share Posted August 29 melmo!? Czy to ta WIELKA melmo z ukiyo-e? Witaaaaaaaaaj! Zaszczyt mieć tutaj takie osobistosci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melmo Posted August 29 Author Share Posted August 29 Teraz, Baka napisał(a): melmo!? Czy to ta WIELKA melmo z ukiyo-e? Witaaaaaaaaaj! Zaszczyt mieć tutaj takie osobistosci! Olbrzymia, 2 na 2 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Dziękuję za założenie forum, mam nadzieję, że będzie aktywne ❤️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted August 29 Share Posted August 29 Też liczę, ze chociaż kilkanascie postów na tydzien wpadnie! 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts