Jump to content
Cześć! Widzisz 90% forum. Zaloguj się, lub zarejestruj aby zobaczyć całość i brać udział w konkursach! Szybkie logowanie Google i Discord dostępne! ×

Puk puk

harlock
 Share

Recommended Posts

Dostałem mail. Aż dziwne, że nie wpadł do spamu O_o

Cytat
Jesteś fanem muzyki azjatyckiej? Właśnie uruchomiliśmy nowe forum -
amusic.pl. Jeśli brakuje Ci anonimowości, nie pasują Ci grupy na
Facebooku to wpadnij do nas! 🙂

Czy ja jestem fanem muzyki azjatyckiej...? Nadal słucham DIRENGREY

Miałem kiedyś jedno forum, potem drugie, pisałem jakieś niusy/recenzje/wywiady tu i tam, ech ;]

• Super 1

Mam wrażenie. że przychodzą tu same sławy polskiego fandomu, cześć! Pamiętam Cie z czasów FCP 😄

• Super 1

Ja swoje już zrobiłem, tak że tego... emerytura i zaglądam. Ostatni fajny projekt to Zdarta Płyta w Magazynie Arigato. A teraz...? Recenzji PHALARIS nie chce mi się napisać 😞

Nikt z młodszych niestety jakoś nie ma zapału do zrobienia czegoś fajnego, ale kółko dziadków i babć też jest spoko opcją 😄

A jakbyś nie miał gdzie wrzucać recenzji to chętnie coś tu ogarniemy! 😄

Pożyjemy... zobaczymy. Ja nawet założyłem kanał na Discordzie, ale go nie udostępniłem nikomu LOL.

Młodzi już chyba tylko obrazki.

Probowałem sciagnać młodszych z discorda, ale po kilku minutach wymiękłem niestety, ale jutro będę spamował dalej. Problem jest taki, ze teraz nawet nie ma gdzie się podlinkowac.

Dzięki, dzięki! Przyda się! (jak masz kontakt do kogoś kto też nie ogarnia fejsbuków to możesz zaprosić :D)

• Super 1

@harlockmasz może jakiś kontakt do Joego z ACP? Chciałbym wykupić tam linka, albo puścić newsa. Wiem, ze strona ledwo żyje, ale link to link 😄

Wiem, wiem, ale fajnie było w końcu zrobić przy komputerze coś co sprawia trochę frajdy, nie tylko praca i praca 😄

• Super 1