Baka Posted August 31 Share Posted August 31 Czy jeszcze cokolwiek stoi i działa w miarę sprawnie? Chodzi mi o fandom, Asian Music Polska to chyba trup, JaME to jedna osoba bez żadnych reakcji, Abstract (cześć @harlock) bez aktualizacji. Szukałem wszystkiego, stron, blogów, forów - nie ma kompletnie nic A kpop rozwija się świetnie, sklepu, strony, milion grup po 10 osób i kilka po parę tysięcy. Kiedy to się stało? 😐 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted August 31 Share Posted August 31 14 minut temu, Baka napisał(a): A kpop rozwija się świetnie, sklepu, strony, milion grup po 10 osób i kilka po parę tysięcy. Kiedy to się stało? 😐 Z jakichś względów kpop został wypromowany. Widząc/słuchając/czytając wypowiedzi słuchaczy tego gatunku można się domyślać dlaczego. Ale to jest temat na wątek o kpopie. Co do dżej muzycznych stron, to ja nic więcej nie wiem. Prasy też nie śledzę, odkąd zakończyliśmy współpracę w Magazynie Arigato. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomika Posted August 31 Share Posted August 31 MJP też już nie istnieje. Wow nawet nie zauważyłam jak mi uprawnienia zniknęły. Nie ma się co oszukiwać wszystko jest kwestią mody. Tym bardziej, że to nie dotyczy tylko Polski, ale też i innych krajów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted August 31 Author Share Posted August 31 Faktycznie, było jeszcze MJP, szukałem miejsc gdzie można się podlinkować i okazuje się, że poza fb to totalnie nic juz nie istnieje 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomika Posted August 31 Share Posted August 31 Jenni najwyraźniej zamknęła projekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts