Baka Posted August 31 Share Posted August 31 Cześć! Niby wypadałoby na początku się przedstawić, ale jakoś pochłonęło mnie modyfikowanie silnika forum i dodawanie fajnych rzeczy. J-music interesuję się od 14 roku życia, czyli już ponad 20 lat, co prawda miałem długą przerwę, ale pewnego dnia obudziłem się rano z myślą, że fajnie byłoby pogadać o tym na forum, grupy i discordy jakoś nigdy mi się nie podobały. Co mogę napisać o sobie, lubię sadzić roślinki, oglądam dużo filmów w wolnym czasie. Co prawda nigdy nie udzielałem się mocno na żadnym forum oprócz Ayumi World (straaaaasznie dawno temu), ale za to czytałem i przeglądałem bardzo dużo serwisów. Pamiętam Jrock Mafię, Jmusic4ever, K-music Forum (nie pamiętam czy mieli jakąś nazwę czy nie), Frukto. Bardzo często odwiedzałem też Tanuki czy Anime.com.pl. Przez jakiś czas czytałem też forum Asian Music Polska, do momentu az nie można było czytać jako gość 😄 Mam nadzieję, ze ten mini projekt rozbudzi trochę uśpionych użytkowników którym brakuje takiego miejsca, a z czasem przyciągnie też nowych! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted August 31 Share Posted August 31 Spoko, może coś z tego będzie. Warto próbować 😇 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamzo Posted August 31 Share Posted August 31 Widać, że zapał jest, więc mam nadzieję, że z czasem cała ta praca przyniesie dobre owoce i zostanie odpowiednio wynagrodzona ^^ Miło, że pojawiło się takie miejsce! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomika Posted August 31 Share Posted August 31 No w końcu. Boże tanuki... ile DZIWNYCH rzeczy tam zawsze było. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted August 31 Author Share Posted August 31 No w końcu musiałem w przerwie między rozwijaniem forum a pracą 😄 Co masz na myśli mówiąc dziwne rzeczy na tanuki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuroi Posted August 31 Share Posted August 31 OMG! Jeszcze ktoś pamięta ACPa, a na konwenty jeździłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted August 31 Author Share Posted August 31 Ja byłem dzieckiem internetu, nie jeździłem nigdzie niestety a teraz żałuję XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
*harlock Posted August 31 Share Posted August 31 56 minut temu, Kuroi napisał(a): Jeszcze ktoś pamięta ACPa, Ja czasem się loguję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts