Jump to content
Cześć! Widzisz 90% forum. Zaloguj się, lub zarejestruj aby zobaczyć całość i brać udział w konkursach! Szybkie logowanie Google i Discord dostępne! ×

zakończony Wygraj bilet na koncert KISU

Baka
 Share

Recommended Posts

371899750_781600483968035_705564174441859542_n.png.6aee853ad430fe5570674e017770d738.png

Dzięki uprzejmości Beyond Ent mamy dla Was do wygrania dwie wejściówki na koncert KISU który odbędzie się już 26 listopada w Warszawie.

Jedyne co musicie zrobić to polubić nasz profil na FB - klikzarejestrować konto na naszym forum aMusic.pl i w tym temacie napisać dlaczego chcesz wybrać się na koncert. Może to być krótkl tekst, stworzenie mema, lub inna wymyślona przez Ciebie forma.

Na zgłoszenia czekamy do 30 Września 2023 po czym wybierzemy dwie najfajniejsze odpowiedzi a ich autorzy wejdą na koncert zupełnie za darmo!

Czas start!

• Super 1

• Baka pinned this topic

Bardzo zależy mi na tym żeby pojechać na koncert Kisu i usłyszeć na żywo jego głos. Jego piosenki pomagają mi jak mam gorszy humor lub ciężki dzień w pracy 🩵 Kisu jest mega utalentowany i uważam, że zasługuję na dużo więcej fanów ! 

Chciałbym się wybrać na koncert Kisu,

bo to artysta którego każda piosenka godna jest bisu,

gdy śpiewa z typową dla niego delikatnością,

to po uszach aż bije niezwykłą jakością,

a słowa wypływają swobodnie i powoli

i fakt, że 24K się rozpadło już jakoś nie boli,

Wystarczy, że wsłucham się w "Boy" lub "Waves of you"

i wnet jakby staje się jaśniej w  mym dniu

wszelkie troski i zmartwienia uciekają mi z głowy

i razem z nim śpiewam "Will be fine" będąć wesoły! :) 

Kiedyś wyobrażałam sobie jakby wyglądał jego koncert. Jak bardzo odpłynęła bym słuchając jego kojącego głosu. Jego muzyka kojarzy mi się z letnimi wieczorami, bo wtedy najczęściej go słuchałam. A Waves of you szczególnie mi o tym przypominają, jak bardzo spokojnie i dobrze się czułam ☺️

Więc myślę, że fajnie byłoby usłyszeć jego cudowny głos na żywo 💜

chciałbym pojechać na koncert kusi ponieważ uwielbiam jego głos i kontakt z  fanami to ze stara zawsze czytać każda wiadomość na live jego głos i covery są wprost niesamowite fajnie byłoby go usłyszeć na żywo 

Chciałabym wybrać się na koncert Kisu, gdyż w zeszłym roku z przyczyn losowych nie mogłam pojsc:( Bardzo doceniam Kisu jako człowieka oraz artystę, uwielbiam jego piosenki oraz głos, który mam nadzieje ze uda mi się usłyszeć na zywo! powodzenia wszystkim 

Chciałabym wybrać się na koncert Kisu, ponieważ śledzę go od poczynań w 24k. Od zawsze sprawiał, że czułam się szczęśliwsza i rozweselał moje smutne dni. Jego live’y i muzyka bardzo wiele mi pomogły w życiu. Chciałabym móc mu to przekazać okazując wsparcie również na żywo! 

• Super 1

dziękujemy bardzo za konkurs!! co do koncertu kisu - słucham go już dłuuugo, bardzo lubię jego muzykę, która w życiu mi wiele pomogła, jak i sam kisu. jest on dla mnie bardzo ważną osobą, która naprawdę zależałoby mi, aby zobaczyć oraz usłyszeć na żywo:3

Chciałabym uczestniczyć w koncercie ze względu że Kisu jest jednym z lepszych dla mnie wokalistów w kpopie, śledzę jego działalność od jego początków w 24k i do dziś jego glos i charyzma jest dla mnie czymś zadziwiająco czarującym -ale jakoś nigdy nie miałam okazji przybyc na jego koncert a status biednego studenta nie pomaga 😆 mam nadzieję na wygranie wejściówki aby pierwszy raz w życiu przeżyć te magiczne chwile wraz z innymi fanami 😊

Dziękuję w imieniu swoim oraz innych fanów, że robicie taki super konkurs! Na wstępie chciałabym powiedzieć, że nie śledzę Kisu od początku jego drogi muzycznej bo poznałam go stosunkowo niedawno. Śledzę jego aktywności od nie długiego czasu i nie zdążyłam poznać jego całej dyskografii, ale na tyle na ile poznałam jego twórczość oraz jego jako artystę, jestem pod wielkim wrażeniem! Ma świetną muzykę, głos oraz więź z fanami 🥹. Chciałabym lepiej poznać jego twórczość oraz go jako artystę i uważam, że koncert by mi to umożliwił! 

• Super 1

Jeśli uda mi się wygrać bilet to będzie wyglądać tak:

Ja przed koncertem:

Happy kpop excited GIF - Find on GIFER

Ja wychodząca z klubu:

Crying Kpop GIF - Crying Kpop Seventeen - Discover & Share GIFs

Ja przeglądająca nagrania z koncertu mająca depresję pokoncertową:

Mental Kpop GIF - Mental Kpop - Discover & Share GIFs

Dlaczego chcę wybrać się na koncert?

Powód jest prosty, ponieważ bardzo kocham Kisu chcę zobaczyć jak Kisu bawi się dobrze na polskiej scenie, jak sprawia mu to frajdę i dzięki temu nadal może spełniać swoje marzenia.

Właściwie każdy z nas, kto kocha Kisu, zasługuje na bilet. Mam nadzieję, że jak najwięcej osób będzie mogło go poznać, nie tylko od strony muzycznej, ale też od tej ludzkiej i zobaczyć jak wspaniałą i inspirującą jest osobą 🥰

Happy Kisu Day 🍾 | K-Pop Amino

• Baka changed the title to [Zakonczony] Wygraj bilet na koncert KISU
  • Baka changed the title to Wygraj bilet na koncert KISU
  • Baka locked this topic
  • Baka unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...