Baka Posted September 1 Share Posted September 1 Dzięki uprzejmości Esprit D'Air mamy dla Was do wygrania dwie wejściówki na koncert który odbędzie się już 8 października w Krakowie. Jedyne co musicie zrobić to polubić nasz profil na FB - klik, zarejestrować konto na naszym forum aMusic.pl i w tym temacie napisać dlaczego chcesz wybrać się na koncert. Może to być krótkl tekst, stworzenie mema, lub inna wymyślona przez Ciebie forma. Na zgłoszenia czekamy do 20 Września 2023 po czym wybierzemy dwie najfajniejsze odpowiedzi a ich autorzy wejdą na koncert zupełnie za darmo! Czas start! *Informacja bezpośrednio od Esprit D'Air: Bilety zostały wyprzedane, nie ma już możliwości kupowania wejściówek, bilety konkursowe sponsoruje artysta i to jedyna możliwość na ich otrzymanie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fidel C Posted September 1 Share Posted September 1 😢 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raum Posted September 13 Share Posted September 13 Krótka (prawdziwa!) historia: Jako że w "fandomie" nie siedzę już od kilku lat, o koncertach japońskich artystów dowiaduję się w większości przypadkowo lub od znajomych. Esprit D'Air nie znałem, dopóki znajoma z Krakowa nie podrzuciła mi informacji o tym koncercie z komentarzem "sprawdź, fajnie grają, powinno Ci się spodobać". I cóż... spodobało mi się! I to na tyle, że postanowiłem kupić bilet chyba dzień później po jej wiadomości i sprawdzeniu zespołu na Youtubie. Znajoma jednak nie była wtedy jeszcze pewna, czy sama będzie mogła pójść, i zwlekała z zakupem... trochę za długo. Bo teraz niestety koncert wyprzedany, i same chęci już nie wystarczą. Dlatego biorę udział w konkursie - chciałbym być dobrym kumplem i oddać jej swój bilet, a samemu skorzystać z wygranego w konkursie. Warto spróbować! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ales Wabte Posted September 14 Share Posted September 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 20 Author Share Posted September 20 Konkurs Zakonczony! @Raum @Ales Wabte gratuluje wygranej! Podeślijcie swoje dane w PW. Edit: Ales Wable nie może wybrać się na koncert więc drugi bilet otrzymuje @Fidel C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts