C.W Posted September 1 Share Posted September 1 Hej! Widzę tutaj sporo znajomych twarzy, więc i ja się przedstawię. Nie wiem jak będzie z moją aktywnością, natomiast chętnie poobserwuję rozwój forum - tak jak wielu tutaj, też tęsknię za taką formą komunikacji i nie przemawiają do mnie grupki na Fb czy inne TikToki 😛 Na imię mi Jakub, w japońską muzykę wsiąkłem w okolicach 2004/2005 roku, gdy to dzięki znajomej natrafiłem na Moi dix Mois - później stopniowo coraz bardziej wchodziłem w tę scenę, a byłem aktywny na różnych forach, w tym jmusic4ever, Asian Music Polska i kilku innych. Po paru dobrych latach moja aktywność w fandomie mocno się ograniczyła, a z powrotem przyciągnęło mnie Crucifixion i kilka innych zespołów spod znaku, nazwijmy to, "homage kei". Aktualnie spotkacie mnie głównie na vk.gy i ich Discordzie, gdzie chyba najbardziej zagrzałem miejsce. Postaram się czasem pobzdurzyć na pasjonujące mnie tematy, do usłyszenia ^^ 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 1 Share Posted September 1 Cześć! Fajnie, że wpadłeś! Powoli zbiera się jakaś grupka osób, może uda się ruszyć trochę tą społeczność. Pytanie, przyszedłeś z Facebooka, czy spamu na Last.fm? 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.W Posted September 1 Author Share Posted September 1 Spam na last.fm ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baka Posted September 1 Share Posted September 1 Czyli działa, fajnie 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts